رئیس قوه قضاییه با اشاره به حادثه رخ داده برای دانشجوی دانشگاه تهران و اعلام تسلیت به خانواده او، اظهار کرد: دادستان تهران و سایر مسئولان واژه ای: قاتل دانشجوی دانشگاه تهران سریعتر دستگیر شود دستگاه‌های ذیربط، با جدیت مشغول شناسایی و دستگیری عوامل قتل دانشجوی دانشگاه تهران هستند.

به گزارش قوه قضاییه، حجت‌الاسلام‌ محسنی اژه‌ای امروز دوشنبه (۲۹بهمن) طی سخنانی در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه، با اشاره به حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار کرد: ملت متدیّن، انقلابی و ولایتمدار ایران اسلامی در چهل و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با راهپیمایی پرشکوه و عظمتی که در اقصی نقاط کشور برپا کرد، برگ زرین دیگری بر دفتر قطور افتخارات خود افزود و یاوه‌گویی‌های دشمنان را باطل کرد.

رئیس قوه قضاییه بیان داشت: آمریکایی‌های جهانخوار این روزها مجدداً به گزافه‌گویی روی آورده‌اند؛ آنها منشاء و مبداء تروریسم و خشونت‌گرایی در دنیا هستند. حمایت از تروریسم، نقض حقوق بشر و جنایت علیه بشریت، جزء لاینفک ساختار و کارکرد رژیم آمریکاست. رژیم آمریکا در تاریخ خود انواع و اقسام جنایت‌ها را نسبت به مردم دنیا، جوامع بشری و حتی مردم خودِ آمریکا روا داشته‌ است. در جنایات سبعانه و ددمنشانه اخیر رژیم صهیونیستی در غزه نیز صهیونیست‌های تبهکار مُستظهر به حمایت‌های همه‌جانبه آمریکایی‌ها بودند. سردمداران رژیم آمریکا، امروز نیز با بی‌شرمی در سودای کوچاندن اجباری مردم غزه از سرزمین‌شان هستند و برخی کشورها را در راستای این توطئه شوم خود تحقیر و تهدید می‌کنند. برخی کشورهای غربی نیز که در مواردی شریک جنایات آمریکا بودند، اکنون از سوی سردمداران واشنگتن تحقیر می‌شوند و اصطلاحاً از سوی آمریکایی‌ها به بازی گرفته نمی‌شوند.

محسنی اژه‌ای تصریح کرد: همه صاحبان تریبون، قلم، بیان و رسانه‌ها، به تبیین و تشریح جنایات ضدبشری آمریکا بپردازند و مکرراً این جنایات را برای مردم و مخاطبان خود یادآوری کنند. با مرور جنایات آمریکا و نقض‌عهدهای این رژیم مستکبر است که علت عدم اعتماد به آنها و عدم نشستن با آنها در پای میز مذاکره آشکار می‌شود. در همین راستا، عمق فرمایشات امامین انقلاب برای هر وجدان بیداری هویدا می‌شود و بر همگان مُبرهن می‌شود که هر چه فساد در عالم است زیر سر آمریکای جهانخوار است و این رژیم مستکبر قابل اعتماد نیس

دیدگاهتان را بنویسید