وحدت هنانوف مدافع اهل تاجیکستان و بازیکن سابق پرسپولیس شانزدهم اسفند سال ۱۴۰۱ مصاحبه ای جذاب با خبر ورزشی انجام داد و حرف‌های خاصی بر زبان آورد که بد نیست خلاصه آنها را دوباره با هم مرور کنیم:

– فیکس بازی کردن یا نیمکت نشین شدن من تصمیمی است که کادر فنی می‌گیرد. به عنوان بازیکن وظیفه دارم خوب تمرین کنم و همیشه آماده حضور در میدان باشم. هر وقت آقای گل محمدی صلاح بداند، به میدان می‌روم.

– برایم فرقی ندارد در کدام پست برای پرسپولیس بازی کنم چون آمادگی بازی کردن در مناطق مختلف را دارم.

– پرسپولیس همیشه مدعی قهرمانی است و قطعاً تلاش می‌کنیم تا کاپ قهرمانی لیگ بیست و دوم به ما برسد (این اتفاق در نهایت هم رخ داد)

– شرایطم در پرسپولیس خوب است و از حضور در این تیم راضی هستم. خوشحالم که در بهترین تیم ایران و یکی از بهترین تیم‌های آسیا بازی می‌کنم. پیشنهاداتی داشتم ولی قرار نبود از پرسپولیس جدا شوم بلکه دلم می‌خواهد در این تیم بمانم و با این تیم قهرمان شوم. دوست دارم سالیان متمادی در پرسپولیس بمانم و حتی در صورت فراهم شدن شرایط، بعد از پایان فوتبالم نیز در مجموعه پرسپولیس باشم.

خبرورزشی گردی| دوست دارم بعد پایان دوران فوتبالم هم در پرسپولیس بمانم/ پیشنهادات رسید ولی قرار نیست از پرسپولیس بروم

دیدگاهتان را بنویسید