رزومه سازی و کسب امتیاز؛ پشت پرده ثبتنام ۸۰ داوطلب مشهور انتخابات ریاست جمهوری

عباس عبدی در روزنامه اعتماد نوشت:
🔹۵ روز فرصت ثبتنام برای نامزدهای ریاستجمهوری پایان یافت و نامنویسی ۸۰ نفر به نسبت اغلب مشهور پذیرفته شد که کمسابقه است و بهطور طبیعی اغلب آنها در روزهای آینده به دلایلی ازجمله اطلاع یافتن غیررسمی از ردصلاحیت خود یا به نفع دیگر نامزدهای رایآور، انصراف خواهند داد تا از این طریق برای خود امتیازی کسب کنند.
🔹بیایید این ۸۰ نامزد را در یک قاب قرار دهیم و آن را با قاب جامعه ایران مقایسه کنیم؛ چه نسبتی میان آنها برقرار خواهد بود؟ بعید میدانم که بیش از ۳۰ یا ۳۵ درصد مردم را نمایندگی کنند. پس نامزدهای نمایندگی بقیه مردم کجا هستند؟
🔹خیلی واضح است آنان مجاز به تشکلیابی نیستند، به صورت انفرادی هم نمیآیند، چون اطمینان دارند رد میشوند و حضورشان هم پرهزینه خواهد بود. در واقع سوال اصلی این است که چرا نمایندگان آنانی که اکثریت جامعه هستند حضور ندارند؟