تیراندازی توسط نیروهای مرزبانی جمهوری آذربایجان منجر به سقوط یک مرد درون آب شد.
در پی وقوع تیراندازی توسط نیروهای مرزبانی جمهوری آذربایجان در محدوده مرزی پل «خداآفرین»، یک شهروند ۵۰ ساله اهل پارس‌آباد که در محل حضور داشت، در واکنش به شلیک‌ها خود را از صخره‌ای به پایین پرتاب کرده و به داخل رودخانه سقوط کرد. از آن لحظه تاکنون، وی ناپدید شده و عملیات جست‌وجو برای یافتن او همچنان ادامه دارد.

تیم‌های امدادی با استفاده از قایق و غواص در حال جست‌وجوی گسترده در منطقه هستند، اما هنوز اثری از این فرد یافت نشده است. منابع محلی از ادامه تلاش‌ها برای کشف سرنوشت وی خبر می‌دهند.

در همین رابطه، سه نفر از همراهان فرد مفقود شده با دستور دادستانی بازداشت شده‌اند و تحت بررسی‌های قضایی قرار دارند.

فرماندار خداآفرین درباره افراد دستگیرشده، گفت: این افراد بنابر اطلاعات اشتباه به سمت ستون آجری در مرز ایران و آذربایجان، پس از عبور از سیم‌خاردار ایران به‌صورت سینه‌خیز حرکت کرده بودند و در سودای یافتن گنج و عتیقه پیرامون ستون آجری مرزی بودند که هنگام حفاری، هم از سوی مرزبانی ایران و هم از سوی مرزبانی آذربایجان مشاهده شدند.

دیدگاهتان را بنویسید