طبق اعلام دیلی میل چهره سرشناس انگلیسی شبکه BBC به خاطر حمایت از فلسطینی ها مجبور به استعفا از این شبکه خواهد بود.
طبق اعلام دیلی میل، گری لینکر، ستاره سابق تیم ملی انگلستان و بهترین گلزن جام جهانی ۱۹۸۶، به زودی از شبکه بی‌بی‌سی به دلیل اتهامات ضد یهودی برکنار خواهد شد و پوشش جام جهانی ۲۰۲۶ را بر عهده نخواهد گرفت.

این ستاره سابق و مجری ورزشی باتجربه، به دلیل ویدئویی که در حساب اینستاگرام خود منتشر کرده و در آن از فلسطینی‌ها حمایت می‌کند، با موج گسترده‌ای از انتقادها مواجه شده است.

لینکر که قرار بود در پایان فصل از پست خود به عنوان مجری برنامه “Match of the Day” کناره‌گیری کند، شنبه گذشته برای پوشش فینال جام حذفی بین منچستر سیتی و کریستال پالاس از ورزشگاه ومبلی همراه با وین رونی به تلویزیون بازگشت.

لینکر، که سال گذشته ۱.۴ میلیون پوند از بی‌بی‌سی دریافت کرده بود، پستی را که ابتدا توسط حساب دیگری آپلود شده بود، به اشتراک گذاشت. این پست شامل انتقادی از صهیونیسم و باور به ایجاد یک دولت قومی-فرهنگی برای مردم یهودی از طریق استعمار فلسطین بود.

دیدگاهتان را بنویسید