روزنامه شرق نوشت:

🔹در آخرین روز کاری سال قبل قرارداد توسعه یکپارچه میدان مشترک نفتی آزادگان به‌عنوان بزرگ‌ترین پروژه‌ سرمایه‌گذاری در دولت سیزدهم به ارزش حدود ۱۱.۵ میلیارد دلار امضا شد.

🔹انتخاب تاریخ مذکور بسیار عجیب می‌نماید؛ و علت آن تقارن روزملی صنعت نفت یعنی مهم‌ترین روز نفتی در تقویم که همان ۲۹ اسفند می‌باشد

🔹 چرا باید بزرگ‌ترین قرارداد نفتی کشور (که آن‌گونه که ذکر شده واجد آثار و برکات عدیده‌ای برای نظام اقتصادی کشور است) به روزی موکول شود که همه مردم درگیر کارهای عید و رتق‌وفتق امور شخصی هستند و به همه چیز فکر می‌کنند جز یک قرارداد بزرگ نفتی.

🔹 کل کشور بلافاصله بعد از امضای این قرارداد به آغوش تعطیلات دوهفته‌ای نوروز می‌رود و موجب می‌شود اخبار این نوع اقدامات بخوبی دیده نشود.

🔹ضرورت دارد کارشناسان به این نوع قراردها و تاریخ وقوع آنها با نظر متفاوت نگاه کنند و مسئولان به تبیین بهتر این نوع اقدامات بپردازند.

دیدگاهتان را بنویسید