خسرو کفیلی -
دارنده مدال طلای بازی های المپیک ۲۰۱۲ لندن از سرمربیگری سعید علی حسینی در تیم ملی وزنه برداری جوانان ایران حمایت و برای او آرزوی موفقیت کرد.
سعید محمدپور گفت : فدراسیون وزنه برداری انتخاب خوبی انجام داد وامیدوارم علی حسینی به همراه تیم ملی وزنه برداری جوانان کشورمان به نتایج خوبی در رقابتهای مختلف دست یابد.
او با اشاره به تحصیلات عالیه علی حسینی اظهارداشت : سرمربی تیم ملی وزنه برداری جوانان ایران دارای تحصیلات عالیه است ضمن آنکه زیر نظر شماری از بهترین مربیان وزنه برداری جهان آموزش دیده است و اکنون دارای تجربیات بسیاری است وی می تواند در اختیار شاگردانش قرار دهد.
محمدپور به انتقاد برخی از افراد از علی حسینی به علت نگذراندن کلاس های آموزشی اشاره و عنوان کرد : نه تنها علی حسینی بلکه تمامی افرادی که قصد دارند به عنوان مربی فعالیت کنند نیاز به شرکت در این کلاس ها با حضور مدرسان داخلی و خارجی دارند.
از جمله این مدرسان می توان به کوروش باقری اشاره کرد که از نظر من یکی از بهترین مربیان وزنه برداری جهان است. من با اینکه دوران قهرمانی ام به پایان رسیده است هنوز هم در موارد مختلف با او مشورت می کنم .باقری در زمانی که من وزنه می زدم الگوی من بود و اکنون نیز هست.
ملی پوش اسبق وزنه برداری ایران از عدم پشتوانه سازی توسط فدراسیون وزنه برداری در طول سال های اخیر انتقاد کرد و گفت : نگاهی به اسامی دعوت شدگان به اردوی آمادگی تیم ملی وزنه برداری ایران نشان می دهد که شاکله اصلی تیم کشورمان را وزنه برداران با تجربه تشکیل می دهند وزنه بردارانی همچون سهراب مرادی ، کیانوش رستمی ، کیا قدمی و علی هاشمی با سابقه ای طولانی همچنان امیدهای اول کسب مدال تیم کشورمان هستند.
این امر نشان می دهد که پشتوانه سازی لازم در وزنه برداری ایران در طول سال های اخیر نشده است.
محمدپور شرایط رشته وزنه برداری در زادگاهش اردبیل را مطلوب نداست و گفت : زمانی بود که بیش از ۵۰ درصد ترکیب تیم های ملی وزنه برداری ایران در رده های گوناگون سنی را وزنه برداران اردبیلی تشکیل می دادند وزنه بردارانی همچون حسین رضازاده ، سجاد انوشیروانی و ... سال ها در ترکیب تیم ایران برای کشورمان افتخار کسب کردند ولی اکنون وزنه برداران اردبیل جایگاهی در تیم های ملی ندارند.
با این وجود و با حضور سجاد انوشیروانی در راس ورزش استان اردبیل پیش بینی می شود که این رشته ورزشی در این اردبیل به جایگاه گذشته خود باز گردد.
ملی پوش سابق وزنه برداری ایران به حضور برخی از ملی پوشانی که به تازگی از دنیای قهرمانی کنار رفته اند در رشته کراسفیت اظهارداشت : رشته جدید کراسفیت از جمله رشته هایی است که به تازگی در ایران فعالیت خود را آغاز کرده است و شماری از ملی پوشان سابق وزنه برداری ایران از جمله نواب نصیر شلال در این رشته ورزشی فعالیت خود را آغاز کرده اند و تجربیاتش را در اختیار مستعدان این رشته ورزشی قرار می ده
کلمات کلیدی:
چندثانیه - محمدپور - شاکله - تیم ملی