به نظر می‌رسد که درخشش لامین یامال، ستاره بارسلونا، باعث نگرانی رئالی‌ها برای سال‌های پیش رو شده است.
بارسلونا هنوز طعم شیرین قهرمانی در سوپرجام اسپانیا را که پس از پیروزی برابر رئال مادرید در دیداری که به میزبانی عربستان در شهر جده برگزار شد را می‌چشد.

این تیم توانست تیم آنچلوتی را به زانو درآورد و با تلاش گروهی و مهم‌تر از آن، با تلاش و رهبری یک جوان ۱۷ ساله به نام لامین یامال، نتیجه بازی را برگرداند. او نه تنها یکی از بازیکنانی است که در حال حاضر عملکرد خیره‌کننده‌ای دارد، بلکه راهنمای نسل جدید آبی‌اناری‌ها است که به‌شدت در حال قدرت‌نمایی هستند.

یامال تا به حال در پنج ال‌کلاسیکو بازی کرده است. در دو دیدار اولش در فصل ۲۴-۲۰۲۳ حضور اندکی داشت: ۱۴ دقیقه در لالیگا و ۲۹ دقیقه در فینال سوپرجام. او در همان فصل در بازی برگشت لیگ در هفته سی‌ودوم از ابتدا در ترکیب بود. هر سه مسابقه با شکست بارسلونا به پایان رسید. اما این ملی‌پوش اسپانیایی در مصاف‌های این فصل مقابل رئال مادرید، چه در دیدار لالیگا در برنابئو و چه در فینال سوپرجام، راحت‌تر و مؤثرتر ظاهر شد.

او در هر دو بازی در ترکیب اصلی بود و هر دو بازی با پیروزی قاطع بارسا همراه شد: ۰-۴ و ۲-۵. این بازیکن جوان لذت برد، گل زد، تعیین‌کننده بود و دفاع رئال مادرید را به هم ریخت، تا جایی که شاگردان آنچلوتی از عملکرد او به ستوه آمدند.

اما اگر یک ال‌کلاسیکو وجود داشته باشد که یامال در آن درخشیده باشد، همین بازی آخر در جده بود. یامال کاری کرد که شادی اولیه بازیکنان آنچلوتی پس از گل امباپه خیلی زود به پایان برسد. مهاجم فرانسوی در دقیقه پنج گل زد و وینگر راست بارسا در دقیقه ۲۲ بازی را به تساوی کشاند.

دیدگاهتان را بنویسید