✍🏻مجيدسعيدي———
شهرداري تهران در سالهاي اخير بجاي زيبا سازي و نوسازي و تسهيل در خدمات شهري به ويژه درخصوص ناوگان حمل و نقل ، در نصب بنَر گويا عهده دار وظايف وزارت ارشاد و رسالت سازمان تبليغات و سازمان هاي ذيربط شده است!؟
اينكه سازمان عريض و طويلي چون شهرداري قادر است چنين وظايف خطيري را علاوه بر ماموريت و تكاليف سازماني خود ! انجام دهد بسيار موجب مباهات است( منوط بر عدم تداخل وظايف)!
شهرداري تهران هفته گذشته اقدام به نصب بنرهايي تحت عنوان چهره هاي ماندگار كرد كه صداي خيلي ها در آمد! از جامعه ورزش گرفته تا هنروسياست و اقتصاد و غيرو
كاري ندارم كه يكي از بنرها را پاره كردند يا روي آن را ضربدر كشيدند و كلي بد و بيراه نوشتند اما مي پرسم شاخص انتخاب شهرداري براي چهره هاي ماندگار چه بود؟ مطالعات اجتماعي بود يا افكار عمومي و خاستگاه جامعه چه سهم يا نقشي در معرفي چهره هاي ماندكار داشت؟
آيا در حوزه “هنر” امثال فردين، ملك مطيعي،
مشايخي و انتظامي در صف چهره هاي ماندگار قرار نمي گرفتند؟در عالم ورزش چطور؟آيا جلوتر از حجازي. پورحيدري. همايون بهزادي و جعفرخان كاشاني و اشتياني ديده مي شوند؟(پرويز ابوطالب و امير آصف و …هم )
در جامعه امروز چه كسي محبوبتر از پهلوان رسول خادم و يا علي دايي سراغ داريم؟
مرداني كه در كف خيابان و با مردم و در قلب مردم جاي دارند!
جك استراو ( نخست وزير سابق انگلستان) در كتاب خاطراتش مي نويسد؛در تاريخ ايران ، همواره حكام به عده اي امتياز ( بخوانيد باج )مي دهند تا در مواقع لزوم صحنه گرداني كنند.
آيا فردي كه مدتي است حتي نزد معدود طرافدارنش تبديل به مغضوب ترين چهره ورزشي شده و از طرفي تاسخن مي گويد فضاي مجازي مملو از فحش و بد بيراه ميشود (!) با چه استدلال وًمنطق و البته شاخصي از سوي شهرداري بَنرش نصب شد تا افكار عمومي مشوش شود؟
⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

دیدگاهتان را بنویسید