آب عمان به شمال رسید

عملیات اجرایی طرح ملی نمکزدایی و انتقال آب از دریای عمان به مرکز و شمال سیستان و بلوچستان با حضور رئیسجمهور آغاز شد.
به گزارش صدای بورس,در جریان سفر یک روزه آیتالله دکتر سید ابراهیم رئیسی به استان سیستان و بلوچستان، عملیات لولهگذاری انتقال آب دریای عمان به سه استان سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی با دستور آیتالله دکتر سید ابراهیم رئیسی و یا نام مبارک امام رضا علیهالسلام آغاز شد.
آیتالله رئیسی در این مراسم اظهار داشت: ما تنشها و مشکلات آبی در کشور زیاد داشتیم اما به همت کارشناسان، مهندسان، پیمانکاران، سرمایهگذاران و با پیگیریها و مدیریت خوب وزارت نیرو پروژههای تامین آب خوب دنبال شده است.
رئیس جمهور گفت: ما امروز شاهد لولهگذاری پروژه عظیم آبرسانی از دریای عمان به شرق کشور هستیم که با وجود مشکلاتی که پیش رو بوده مقدمات آن تاکنون به خوبی انجام شده است.
وی افزود: امیدواریم که به برکت نام حضرت امام رضا(ع) کار با دقت و سرعت دنبال شود و آب به خراسان رضوی برسد و در این مسیر هم استانها و شهرهای مختلف از این پروژه بهرهمند شوند و مشکل تنش آبی جاهایی مثل زاهدان و زابل و دیگر نقاط حل شود.