🔹میوه‌ها و سبزیجاتی مانند توت فرنگی و اسفناج بیشترین میزان آفت کش را دارند و در رتبه‌های اول و دوم لیست امسال قرار دارند.

🔹انگور نیز از رتبه ۸ به ۴ در سال ۲۰۲۴ صعود کرد. ۷۵ درصد محصولات تازه دارای بقایای آفت کش‌های مضر هستند که می‌تواند منجر به مشکلاتی از جمله سقط جنین و ناتوانی‌های یادگیری در کودکان شود.

🔹بهترین راه برای کاهش این خطرات، شستشوی مناسب میوه‌ها و سبزیجات با آب سرد و نمک، و پاک کردن کثیفی‌ها با حوله کاغذی یا برس مخصوص است.

دیدگاهتان را بنویسید