🔹تلاش برای دستیابی به حالت ایده‌‏‌آل می‌تواند توفانی به جان سلامت روح و روان شما بیندازد و حتی به افسردگی، اضطراب، انزوا و تنهایی منجر شود.

🔹طی ۲۵ سال گذشته ایده‌‏‌آل‌‏‌گرایی در همه گروه‌‏‌های سنی افزایش یافته است.

🔹دلیل آن، تاثیر رسانه‌‌‌های اجتماعی و مقایسه‌‌‌ای که بین خودمان و دیگران به وجود آورده و همچنین رقابتی‌‌‌تر شدن روزافزون محیط‌‌‌های کاری است.

🔹کمال‌‌‌گرایی منفی نتیجه استانداردهای غیرواقع‌‌‌بینانه و خودانتقادی تخریبی است و معمولا با این احساسات همراه است که باید بی‌‌‌نقص باشید و انگار هیچ‌‌‌وقت به اندازه کافی خوب نیستید.

🔹افراد مبتلا به کمال‌‌‌گرایی منفی، بر این باورند که همه‌‌‌چیز خارج از کنترل آنهاست، نیاز شدیدی به تایید شدن از سوی دیگران دارند و از ارزیابی‌‌‌های منفی نسبت به کار خود می‌‌‌ترسند.

🔹افرادی که با کمال‌‌‌گرایی منفی دست و پنجه نرم می‌کنند، ممکن است شکست را خیلی بزرگ جلوه دهند و حتی زمانی که دیگران معتقدند موفق عمل کرده‌‌‌اند هم فکر کنند شکست خورده‌‌‌اند.

🔹کمال‌‌‌گرایی منفی می‌تواند حتی طول عمرتان را هم کاهش دهد و علاوه بر ارتباط مستقیمش با افسردگی، عامل اختلالات خوردن، اضطراب و اسکیزوفرنی هم باشد.

🔹کمال‌‌‌گرایی منفی فرد را بی‌‌‌انگیزه می‌کند، چون بر این باور است که کارش هرگز به اندازه کافی خوب نخواهد بود./دنیای اقتصاد

دیدگاهتان را بنویسید