رئیس‌جمهور ترکیه در پی گسترش دامنه اعتراضات در این کشور گفت، برخی‌ها درصدد ایجاد هرج و مرج در کشور به دلیل اقامه دعوی درباره پرونده فساد شهردار استانبول هستند.
«رجب طیب اردوغان»، رئیس‌جمهور ترکیه روز جمعه در سخنانی با اشاره به گسترش تظاهرات ضد دولتی در کشورش تصریح کرد: اجازه نخواهیم داد دزدها هرج و مرج ایجاد کنند.

وی تاکید کرد درخواست «اوزگور اوزل» رهبر حزب جمهوری‌خواه خلق برای حضور در خیابان‌ها به جای رجوع به قوه قضاییه اشتباه و غیر مسئولانه است.

رئیس‌جمهور ترکیه تاکید کرد، برخی‌ درصدد ایجاد هرج و مرج در کشور به دلیل اقامه دعوی درباره پرونده فساد شهردار استانبول هستند.
مطالب پیشنهادی

مردم ترکیه طی روزهای اخیر در پی بروز بحران سیاسی در ترکیه پس از بازداشت «اکرم امام‌اوغلو»، شهردار استانبول و چهره مخالف «رجب طیب اردوغان»، به خیابان‌ها آمدند.

خبرگزاری رویترز نوشته با وجود اعلام منع تظاهرات در ترکیه، هزاران نفر به خیابان‌ها آمدند

دیدگاهتان را بنویسید