اسب زین شده بیمارستان ایرانیان هلال احمر در دبی یا تحویل زمین سوخته؟!

بیمارستان ایرانیان هلال احمر دبی که از سالهای دور به عنوان یکی از بهترین مراکز درمانی شهر دبی همطراز بهترین بیمارستانهای دبی به روزترین انواع خدمات تشخیصی و درمانی تخصصی و فوق تخصصی را ارائه می نمود به دلیل ضعف مدیریت کلان هلال احمر ایران در تهران حالا به بیمارستانی ورشکسته اقتصادی و منزوی از نظر استقبال عمومی مردم و خارجی های مقیم امارات تقلیل یافته است.
مدیریت بسیار ضعیف سالهای اخیر و عدم ثبات مدیریتی تا آنجا پیشرفته است که بیمارستان نه تنها با کمبود کادر زبده درمانی و متخصصین حاذق و مجرب مواجه شده بلکه مجوزهای دولتی بیمارستان طبق قوانین امارات ماهها بلاتکلیف و بر زمین مانده و در ادارات دولتی این کشور دست به دست می چرخد و بلاتکلیفی حاصل از بی کفایتی مدیریتی خطر تهدید تعطیلی همیشگی این بیمارستان را به دنبال خواهد داشت.
عدم تسلط به امور روزانه و جاری بیمارستان و و عدم اشنایی به قوانین امارات باعث شده تا بیمارستان شاخص های کیفی خود را یک به یک از دست دهد.
استخدام کادر بدون مجوز کار دبی و بدون رزومه بیمارستانی از یک سو موجب انباشت نیروی غیرمتخصص شده و از سوی دیگر جایگاهها و تخصصهای کلیدی خالی ماندند بطوریکه این حیاط خلوت هلال احمری ها برای دوستان و اشنایان برای خروج از ضرردهی مجبور به افزایش نامتعارف تعرفه های خدمات شده، امری که با عدم اقبال مراجعان و بویژه ایرانیان مواجه شده است.
بیمارستانی که جز ده بیمارستان برتر دبی بود حالا به زور درصد اشغالش به سی درصد می رسد و بیماران بیمه ای آن به بیست درصد نمی رسند.
استاندارد دوگانه نسبت به اشتغال مجددپزشکان نورچشمی در کلینیکهای خصوصی موجب دلسردی سایر پزشکان شده است.
انتخاب سلیقه ای کادر خدماتی تدارکاتی بیمارستان هم موجب مفتوح شدن کیسهای اداره کار برای بیمارستان و تحمیل جرایم سنگین به بیمارستان شده است.
مرقومه فوق الذکر گوشه ای از مدیریت قبیله ای هلال احمر در سه سال گذشته است که یک برند بیمارستانی را از اوج به انحطاط بکشاند و سهم بیمارستان را انچنان کاهش دهد که درگیر مشکلاتی هم چون مجوز بهره برداری و کسری بودجه باشد