خسرو کفیلی

مسابقات وزنه برداری قهرمانی جهان در حالی از اواسط آذر ماه سال جاری در منامه – بحرین برگزار می شود ، که این مسابقات از اهمیت بسیاری برای مسوولان فدراسیون وزنه برداری و کادر فنی تیم ملی وزنه برداری ایران برخوردار است.
به همین خاطر ۱۲ ملی پوش وزنه برداری ایران پس از پایان رکوردگیری از دعوت شدگان به اردوی تیم ملی ، از چند روز پیش آخرین مرحله از اردوی آمادگی خود را در جزیره کیش دایر کرده اند تا از میان این وزنه برداران ۱۰ نفر عازم منامه شوند. اهمیت مسابقات جهانی بحرین از آن جهت است که این مسابقات نخستین رویداد جهانی وزنه برداری است که پس از بازی های المپیک ۲۰۲۴ پاریس برگزار خواهد شد و با احتساب اینکه امکان دارد شماری از قهرمانان جهانی این رشته ورزشی در منامه حضور نیابند ، شانس با ملی پوشان وزنه برداری ایران خواهد بود که ضمن افزایش رکوردهای خود و کسب عنوان تیمی ، مدال های رنگارنگی از این مسابقات کسب کنند.
نتایج نه چندان مناسب در رقابتهای وزنه برداری بازی های آسیایی هانگ ژو ، عدم ایستادن علی داودی و میرمصطفی جوادی دو ملی پوش کشورمان در رقابتهای دسته های به اضافه ۱۰۹ و ۸۹ کیلوگرم پیکارهای وزنه برداری بازی های المپیک پاریس ، حذف شش وزنه بردار جوان کشورمان از رقابتهای جهانی جوانان اسپانیا به علت عدم رعایت بازه زمانی برای دادن آزمایش دوپینگ و حواشی همراهان اعزامی تیم ملی وزنه برداری جوانان ایران به اسپانیا موجب شده است که نتایجی که ملی پوشان کشورمان از رقابتهای جهانی بحرین کسب خواهند کرد ، از اهمیت ویژه ای برای مسوولان فدراسیون وزنه برداری و کادر فنی تیم ملی برخوردار باشد.
این مهم باعث شده است که کادر فنی تیم ملی وزنه برداری ایران بر لزوم اعزام تیم کامل کشورمان با ۱۰ نفر به این رویداد جهانی تاکید داشته باشد.
این تاکید بیشتر بر کسب یکی از سکوهای قهرمانی این دوره از مسابقات جهانی است.
افزون بر آن کادر فنی تیم ملی وزنه برداری ایران که در طول ماه های گذشته زحمات بسیاری را برای حاضران در اردوی تیم ملی کشیده اند ، نگاهشان به کسب چند مدال رنگارنگ دراوزان مختلف است.
نواب نصیرشلال سرمربی تیم ملی وزنه برداری ایران به همراه دستیارانش که پس از بازگشت از پاریس محل برگزاری بازی های المپیک به علت عدم نتیجه گیری دو ملی پوش کشورمان در این رویداد مهم ، مورد هجمه بسیاری قرار گرفته بود و این هجمه به گونه ای بود که حتی او تصمیم به کناره گیری گرفته بود ، اکنون به کسب مدال از سوی ملی پوشان کشورمان در منامه بسیار امیدوار است.
این امیدواری بسان گذشته در اوزان اوزان سنگینی جایی که علی داودی ، علیرضا یوسفی ، آیت یوسفی ، مهدی کرمی ، علیرضا نصیری ، ابوالفضل زارع و علیرضا معینی وزنه خواهند زد ، می باشد.
کادر فنی تیم ملی وزنه برداری ایران ، افزون بر آن به امتیازاتی که دیگر وزنه برداران کشورمان در اوزان خود بدست آوردند چشم دوخته اند چرا که این امتیازات نقش بسزایی در کسب یکی از سکوهای قهرمانی از سوی تیم ایران در رقابتهای جهانی خواهد داشت.
بی شک در صورت کسب نتایج مطلوب از سوی ملی پوشان وزنه برداری ایران در رقابتهای جهانی ، از فشاری که مسوولان فدراسیون وزنه برداری و کادر فنی تیم ملی وزنه برداری ایران در این مدت تحمل کرده ااند ، کاسته خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید