🔹خیلی از افراد تصور می‌کنند چون ژنتیک نقش مهمی در ابتلا به دمانس‌هایی همچون آلزایمر دارد، پس تغذیه هیچ نقشی ندارد و نمی‌تواند با قدرت ژنتیک غلبه کند. اما خوب است بدانید که محققان، اثرات مصرف آجیل را بر حافظه و سلامت مغز بررسی کرده و دریافته‌اند که مصرف ۶۰ گرم آجیل مخلوط در روز باعث تقویت حافظه و افزایش جریان خون در مغز می‌شود.

🔹مطالعات نشان می‌دهد که رژیم غذایی سالم می‌تواند از سلامت مغز محافظت کند و خطر زوال شناختی را کاهش دهد. مصرف آجیل در برنامه غذایی روزانه هم راهی برای پیشگیری از ابتلا به اختلالات حافظه است. چون آجیل‌ها به خصوص مغز گردو حاوی مواد مغذی از جمله اسیدهای چرب غیر اشباع، پروتئین‌ها و پلی‌فنول‌ها هستند که همه اینها برای بهبود عملکرد شناختی مفیدند.

دیدگاهتان را بنویسید