🔹یک عضو ارشد مرکز تحقیقاتی سلامت مزوتلیوما (Mesothelioma) می‌گوید که میوه‌ها در پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها از جمله بیماری‌های قلبی، سرطان، کنترل وزن، فشار خون بالا و التهاب عمومی بدن بسیار مفید هستند.

🔹به گفته پارک، معمولاً ارزش میوه‌ها به میزان آنتی اکسیدان آنهاست و میوه‌هایی مثل توت فرنگی، تمشک، زغال اخته، تمشک و انگور بیشترین مقدار آنتی‌اکسیدان را دارند. تحقیقات نشان داده است که آنتی اکسیدان ها در کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها از جمله سرطان مهم هستند.

🔹از دیگر رقبای عنوان «سالم‌ترین» می‌توان به مواردی که ویتامین C بالایی دارند، مانند مرکبات و فیبر، اشاره کرد. پرخ می گوید: میوه هایی مانند سیب، گلابی، آووکادو، شاه توت، گواوا، تمشک و دانه های انار همگی منبع خوبی از فیبر هستند.

دیدگاهتان را بنویسید