🔹زنی که تا هفت سال پیش، روزهایش را پشت میز حسابداری یک شرکت می‌گذراند، حالا کارش عبور از شعله‌های آتش و سقوط از ارتفاع شده است. نسرین تیموری بعد از سال‌ها ورزش حرفه‌ای و تنها یک سال و نیم فعالیت در رشته بدلکاری، تیم خودش را جمع کرد و شد اولین زنی که در ایران یک گروه بدلکاری کاملا زنانه راه انداخته است.

🔹نسرین تیموری درباره برخی از پروژه‌هایی که صحنه اکشن ندارند اما در آن‌ها از بدلکار استفاده شده می‌گوید: «در ایران صحنه‌هایی هستند که بسیار ساده است و نباید به بدلکار نیازی داشته باشد اما برخی بازیگران حاضر نیستند آن را انجام بدهند. مثلا لیز خوردن از دو تا سه پله نباید برای بازیگران کاری داشته باشد.

🔹نسرین تیموری بعد از یک سال و نیم همکاری با ارشا اقدسی و همکاری در بیست پروژه سینمایی، از این تیم جدا شد تا تیم بدلکاری زنانه خودش را راه بیندازد. او در سال ۹۷ با کمک مرحوم علیرضا فتحی، یکی از پیشکسوتان بدلکاری سینمای ایران این تیم را با نام خیبر تشکیل داد و فعالیتش را در سینما شروع کرد. تا دو سال قبل از آن، برای اجرای صحنه‌های اکشن لباس زنانه به تن مردان بدلکار می‌کردند./ هفت صبح

دیدگاهتان را بنویسید