فدراسیون فوتبال در مورد صادر نشدن حکم علیرضا بیرانوند اطلاعیه‌ای منتشر کرد.
۵۱ روز تا یکسالگی فسخ قرارداد علیرضا بیرانوند و جدایی یکطرفه او از پرسپولیس باقی مانده و همه منتظر حکم پرونده او هستند. این در حالی است که باشگاه پرسپولیس انتظار داشت این حکم پیش از انتقال بیرانوند به تراکتور صادر شود اما ۲۷ روز حدفاصل فسخ تا امضا، زمان بسیار اندکی برای کمیته تعیین وضعیت بود تا پرونده را بررسی کند.

در نهایت کمیته تعیین وضعیت ۱۴ مهر ماه حکم محرومیت تعلیقی علیرضا بیرانوند را صادر کرد، ۷۹ روز بعد از فسخ قراردادش. او به دلیل عدم سابقه محرومیت در این کمیته و همچنین سابقه درخشان ملی، علی رغم تشخیص فسخ ناموجه، با تعلیق محرومیت مواجه شد.

با این حال باشگاه پرسپولیس بلافاصله پرونده را به کمیته استیناف برد اما این بار ۲۰۰ روز بعد از ارسال لایحه، هنوز حکم نهایی این پرونده از سوی کمیته استیناف صادر نشده تا عملا بیرانوند به سلامت فصل بیست و چهارم را بگذارند.

حالا اما فدراسیون فوتبال بدون نام بردن از بیرانوند، اطلاعیه رسمی در مورد پرونده او منتشر کرده است. انتشار این اطلاعیه بعد از سکوت طولانی، احتمالا به خاطر فشار وزارت ورزش پس از جلسه روز گذشته پیرامون امور فرهنگی بوده چرا که احمد دنیامالی اعتقاد دارد برای جلوگیری از تنش، باید شفافیت بیشتری بر سیستم حکمفرما شود.

در این اطلاعیه آمده است:

«در خصوص پرسش‌ها و انتقاداتی که پیرامون زمان اعلام رأی در یکی از پرونده‌های جاری فوتبال کشور مطرح شده، به استحضار می‌رساند

*هیئت محترم رسیدگی‌کننده با درک کامل حساسیت‌های موجود و اهمیت شفافیت و عدالت در رقابت‌های لیگ، تمام تلاش خود را به کار بسته تا در عین رعایت دقیق تشریفات قانونی و آیین دادرسی، رأیی منصفانه و مستدل صادر کند.

* با توجه به پیچیدگی‌های خاص این پرونده و ضرورت بررسی کامل اسناد، دفاعیات طرفین و رعایت ملاحظات حقوقی، صدور رأی نیازمند صرف زمان بیشتری بوده است.

* بدیهی است صدور سریع رأی نباید به قیمت کاهش دقت، عدول از عدالت و تضییع حقوق اشخاص باشد. اطمینان می‌دهیم که رعایت اصول بی‌طرفی و انصاف در اولویت کامل این هیئت قرار دارد و نتیجه رسیدگی در اولین فرصت ممکن و بر مبنای موازین قانونی اعلام خواهد شد.

*از اعتماد عموم مردم، باشگاه‌ها و رسانه‌های محترم به فرآیند دادرسی سپاسگزاریم و تأکید می‌کنیم که هدف نهایی، حمایت از سلامت رقابت‌های ورزشی و تضمین اجرای عدالت است.»

البته ممکن است این حکم مقدمه بر پایان روند رسیدگی طولانی و صدور حکم این پرونده از سوی کمیته استیناف باشد، جایی که آنها بر اصل بی طرفی خود تاکید کرده و اعلام کردند که نیازمند وقت و دقت بیشتر برای صدور رای بود‌ه‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید