تحلیل متفاوت کیهان از مدل مقابله تهران با جنایات اسراییل/ «ایرانیها چگونه قورباغه را میپزند؟ آهسته و روشمند»

🔹دکتر شیوان ماهندراجاه در مقالهای با عنوان «ایرانیها چگونه قورباغه را میپزند؟ آهسته و روشمند»، در مجله اینترنتی کردل نوشت: قورباغهای که در یک دیگ کمعمق آب روی اجاق گاز قرار میگیرد و [آرام] گرم میشود، با ادامه افزایش دما با خوشحالی در دیگ آب باقی میماند و حتی زمانی که آب به آرامی به نقطه جوش میرسد و قورباغه را میکشد، بیرون نمیپرد. تغییر یک درجه دما در هر لحظه آنقدر تدریجی است که قورباغه تا دیر نشده متوجه پختن خود نمیشود.
روزنامه کیهان در این باره نوشت:
🔹این داستانی است که اغلب توسط ارتشیها و کارشناسان ژئوپلیتیک برای توصیف «بازی طولانی» در دستیابی به اهداف راهبردی مورد استناد قرار میگیرد. خویشتنداری ظاهری ایران در برابر تجاوزات اسرائیل را نباید با ضعف اشتباه گرفت. تهران به طور پیوسته با روشهای خود بر تلآویو فشار وارد میکند و زمینه را با دقت برای از هم پاشیدن اسرائیل آماده میکند.