تلاش پشت پرده یک استقلالی برای سرمربیگری آبیپوشان در فصل آینده!

تیم فوتبال استقلال تهران در بیست و چهارمین دوره لیگ برتر بدترین شرایط ممکن را در تاریخ حضور خود در این رقابتها در فاصله ۵ بازی مانده به پایان لیگ پشت سر میگذارد.
میودراگ بوژوویچ که سومین سرمربی آبیپوشان در فصل جاری است با وجود ۶ بار نشستن روی نیمکت استقلال در لیگ برتر و لیگ نخبگان هنوز نتوانسته است طعم پیروزی را بچشد تا بار دیگر موج انتقاد هواداران از مدیران باشگاه ایجاد شود.
همین امر گمانه زنی در خصوص آینده نیمکت استقلال تهران برای فصل آینده را افزایش داده است تا شایعات مختلفی درباره تعیین تکلیف نیمکت استقلال مطرح شود. آنچه در استقلال قطعی به نظر میرسد ادامه حضور مجتبی جباری به عنوان دستیار سرمربی فصل آینده فارغ از اسم اوست. جباری که تا پایان فصل قرارداد اجرایی دارد تنها عضو کادرفنی است که ماندنش قطعی است تا صحبتهایی در خصوص پیشنهاد حضور ساکت الهامی از سوی او مطرح شود.
انتشار اسم الهامی که کارنامه موفقی در لیگ برتر ایران ندارد با واکنش منفی هواداران در فضای مجازی روبرو شد. همچنین پیشکسوتان استقلال نیز نسبت به افزایش احتمال انتخاب او دیدگاه مثبتی نداشتند تا صحبتهایی درباره فعالیت نفراتی از آنها برای رسیدن به جایگاه سرمربی استقلال مطرح شود.
یکی از پیشکسوتان استقلال که چندسالی است به عنوان سرمربی در فوتبال باشگاهی کشور فعالیت دارد با اقدامات نخ نما شده خبری در یکی از کانالهای غیر رسمی تلگرامی قصد دارد به رؤیای خود نزدیک شود. این کانال تلگرامی نتایج ضعیف مربی خاص را به نام مدیران وقت باشگاههایش میزند تا بتواند فشار را از روی دوش او بردارد.
پیشکسوت استقلال در یک ماه اخیر جلسههایی را برای رسیدن به این هدف هم برگزار کرده و یکی از اعضای هیئت مدیره استقلال را هم با خودش همراه کرده اما هنوز مطمئن نیست میتواند تمام ارکان مدیریتی را با خود هم جهت کند یا خیر. از این رو منتظر پایان فصل برای خروج بوژوویچ است تا فعالیت خود را برای نشستن روی نیمکت فصل آینده استقلال بیشتر کند.