🔹 یکی از مواردی که بسیاری از مردم، آن را قابل بررسی بیشتری عنوان می‌کنند، ارتباط تلفنی با یکی از سرنشینان هلی‌کوپتر حامل رئیس جمهور است.

غلامحسین اسماعیلی، رئیس دفتر رئیس‌جمهور:

🔹«من، آقایان محرابیان و بذرپاش با سرنشینان آن بالگرد تماس می‌گرفتیم؛ ولی پاسخی دریافت نکردیم.

🔹بعد کادر پروازی به ما گفتند که با تلفن همراه کاپیتان مصطفوی تماس گرفتیم که آقای آل‌هاشم آن تماس را جواب داد و گفت در دره افتاده‌ام، ولی نگفت چه اتفاقی افتاده است.

🔹دوباره که من تماس گرفتم آل‌هاشم گفت حالم خوب نیست و متوجه نشدم چه شده است و نمی‌دانم کجا هستم لابه‌لای درخت‌ها هستم و هیچ‌کسی را نمی‌بینم و تنها هستم. مشخصه جنگل و درخت را داد. برای ما معلوم شد بالگرد دچار سانحه شده است.

🔹چند بار با آقای آل‌هاشم صحبت شد و شاید تا سه ساعت بعد جواب تماس را می‌داد؛ ولی خیلی رمق نداشت و فقط بیانگر حیات او بود. بعد معلوم شد که سایرین بلافاصله شهید شده‌اند؛ ولی آقای آل‌هاشم چند ساعت بعد شهید شدند».

مهرداد بذرپاش، وزیر راه:

🔹«خلبان بالگرد ما در منطقه گشت زد، ولی اثری پیدا نکرد و حدود ساعت ۱۳:۵۰ در منطقه کارخانه مس سونگون فرود آمدیم. با تلفن‌های اعضای بالگرد تماس می‌گرفتیم و برخی تلفن‌ها مثل تلفن آقای امیرعبداللهیان، آقای استاندار و آقای آل‌هاشم زنگ می‌خورد، ولی پاسخی نمی‌آمد و ما نگران شدیم. این تماس‌ها تا حدود ساعت ۱۴:۳۰ ادامه داشت.»

محسن منصوری، معاون اجرایی ابراهیم رئیسی:

🔹«با دو نفر از همراهان رئیس‌جمهور که یکی از آنها کادر پرواز بوده در چند نوبت ارتباط برقرار کرده‌اند.»

🔹میان صحبت‌های منصوری و رئیس دفتر رئیسی که می‌گوید پس از سانحه فقط موفق به تماس به آل‌هاشم شده‌اند، تناقض وجود دارد.

عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات:

🔹 «گوشی یکی از سرنشینان بالگرد رئیس‌جمهوری تا ساعت هفت و هشت شب روشن بود و توانستیم با استفاده از آنتن‌دهی آن اطلاعات خوب و دقیق‌تری از محدوده بگیریم و در اختیار گروه‌های امدادی و تیم‌های پهپادی کشور ترکیه که قبلا با هماهنگی مجوز دریافت کرده بودند، قرار دهیم.»/دنیای اقتصاد

دیدگاهتان را بنویسید