🔹«امیلی فیلد»، متخصص تغذیه می‌گوید براساس شواهد علمی و سازوکارهای بدن، همیشه باید در مصرف مواد غذایی تعادل در دریافت مواد مغذی مختلف را در نظر بگیریم، و ازاین‌رو بهتر است به‌جای یک همبرگر با سیب‌زمینی، دو همبرگر بخورید.

🔹براساس پژوهشی در سال ۲۰۱۷، تعادل در غذاخوردن به‌دلیل نقشی که در تأمین مواد مغذی مختلف دارد و باعث تنظیم سطح قند خون ما می‌شود، مهم است. به‌عبارتی انرژی که سلول‌های ما حمل و بعد از صرف غذا در سراسر بدن توزیع می‌کنند، از مزایای تعادل در تغذیه محسوب می‌شود.

🔹امیلی فیلد برای مسئله تعادل، مصرف یک همبرگر معمولی را مثال می‌زند. یک همبرگر با دو تکه نان کوچک و گوشت، بدون پنیر یا سس، حاوی ۳۰۰ تا ۴۰۰ کالری است.

🔹از سویی یک ظرف سیب‌زمینی سرخ‌شده، فقط مقدار زیادی چربی و کربوهیدرات دارد، اما پروتئین آن بسیار کم است. شما با تعویض سیب‌زمینی سرخ‌شده با یک همبرگر دوم، مصرف پروتئین خود را تقریباً دو برابر می‌کنید و درعین‌حال میزان چربی و کربوهیدراتی را که می‌خورید کاهش می‌دهید.

دیدگاهتان را بنویسید