روزنامه اعتماد نوشت:

🔹معادله دستکاری طرح‌ها و لوایح توسط افراد مجهول‌الهویه در مجلس یازدهم، آرام‌آرام در حال بدل شدن به یک معضل جدی سیاسی و راهبردی است. دستکاری‌هایی که نمونه‌هایی از آن بارها در زمان فعالیت‌های مجلس یازدهم تکرار و حاشیه‌های بسیاری را ایجاد کرده است.

🔹در آخرین نمونه از این نوع دستکاری‌ها، حسن نوروزی، عضو کمیسیون ویژه بررسی لایحه عفاف و حجاب در افشاگری تکان‌دهنده‌ای اعلام کرده که مصوبه ویژه لایحه عفاف و حجاب توسط فردی قبل از ارسال به شورای نگهبان و بعد از ارسال از سوی شورای نگهبان کمیسیون مورد دستکاری قرار گرفته است. لایحه‌ای که پس از فراز و فرودهای فراوان از بهارستان راهی شورای نگهبان شد و با ۱۴۲ ایراد و ابهام و اشکال دوباره عودت داده شد.

🔹این بار اما ردپای دستکاری در لایحه حجاب و عفاف، متوجه نمایندگانی است که بیشترین قرابت را با جبهه پایداری و جریان خالص‌ساز مجلس دارند.

دیدگاهتان را بنویسید