🔹میوه‌هایی مانند سیب پاییزی و به سرد، رسیده و شیرین، برای افراد با مشکلات گوارشی مناسب هستند. توصیه می‌شود از مرکبات با مزاج سرد خودداری کنند. خوردن پوست میوه توصیه می‌شود، اما به دلیل تجمع سموم در پوست، نخوردن پوست مصرف‌کننده‌ها را بهتر می‌کند.

🔹بخارپز برای افرادی که نمی‌توانند میوه خام مصرف کنند مناسب است. استفاده از آب و رب سیب و به نیز برای افراد دیابتی خوب است. انار شیرین، سیب، به، تمشک، دم‌نوش پرتقال و لیمو شیرین نیز بیشترین میوه‌های مناسب برای افراد با مشکلات معده و گوارش هستند.افراد نرمال سه چهار واحد میوه در روز مصرف کنند، اما افراد با مشکلات نفخ و ترش معده باید از مرکبات کمتر مصرف کنند و به جای آن آب پرتقال با کمی عسل یا زنجبیل استفاده کنند.

🔹انجیر و آلوبخارا خیسانده شده بهترین گزینه برای مشکلات گوارشی در فصل سرد است. افراد باید از مصرف غذاهای دیر هضم و سنگین کمتری کنند یا مقدار مصرف آنها را کاهش دهند.

دیدگاهتان را بنویسید