اعتبارنامه ات را تصویب می کنیم، در هیات رییسه به ما رای دهید

🔹خبرنگار ما مطلع شده که غلامرضا تاجگردون برای بقا در مجلس با ابزار اصلاح طلبان به دنبال معامله با امنایی ها و حامیان دولت در مجلس است به نحوی که وعده رای اصلاح طلبان به ۴ گزینه هیات رییسه متعلق به امنایی ها را به پژمانفر داده است. او در این مذاکره شرط خود را برای انجام این توافق ، تصویب اعتبارنامه اش عنوان کرده است.

🔹این مذاکره در حالی پیش می رود که تحول خواهان به لیدری مالک شریعتی به دنبال رد اعتبارنامه تاجگردون برای بار دوم هستند که اگر این مذاکرات به نتیجه برسد عملا شانسی برای انجام این کار نخواهند داشت.

🔹در این میان باید دید چهره های شاخص فراکسیون اصلاحات و اعتدال اجازه چنین کاری که نوعی بی پرنسیبی سیاسی برای این طیف است را صادر خواهند کرد یا اینکه اجازه معامله با تندروهای اصول گرا را نخواهند داد.

دیدگاهتان را بنویسید