به گفته معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و بر اساس رایزنی های وزیر ورزش، معاون اول رئیس جمهور به سازمان برنامه و بودجه برای تقویت بودجه ۱۴۰۴ ورزش دستور لازم را داده است.
ر، مناف هاشمی که دو هفته پیش با جابجایی از کمیته ملی المپیک به وزارت ورزش متصدی معاونت توسعه منابع و مدیریت این وزارتخانه شد در مورد اقدامات انجام شده در این مدت و همچنین پیش بینی‌های لازم برای بودجه ۱۴۰۴ ورزش کشور توضیح داد.

وی با تاکید بر اینکه بیشترین تلاش در این دو هفته تقویت بودجه استان‌ها و هیئت‌ها بوده است، گفت: همزمان توجه ویژه به بودجه سال آینده ورزش کشور داشتیم تا بتوانیم بهترین اعتبار ممکن را برای این سال در اختیار داشته باشیم به ویژه اینکه بازی‌های کشور‌های اسلامی و بازی‌های آسیایی جوانان را در پیش داریم.

وی افزود: در همین رابطه همراه با وزیر ورزش نشست‌های متعددی با دولت و اعضای کلیدی مجلس شورای اسلامی داشتیم و رایزنی‌های لازم را برای تقویت بودجه ۱۴۰۴ انجام دادیم. امیدواریم با توجه به تورم و نرم ارز بتوانیم اتفاقات مالی خوبی را رقم بزنیم تا حداقل بخشی از مشکلات فدراسیون‌ها از این حیث را مرتفع کنیم.

معاون توسعه منابع و مدیریت وزارت ورزش از اعلام رقم مربوط به نتیجه اقدامات و رایزنی‌های صورت گرفته برای تصویب رقم بودجه سال آینده ورزش امتناع کرد، اما گفت: وزیر ورزش گزارش مفصلی از برنامه‌های ورزش در سال آینده ارائه داده است و بر اساس آن معاون اول رئیس جمهور به سازمان برنامه و بودجه دستور لازم برای تقویت بودجه ۱۴۰۴ ورزش و ارتقا قابل توجه آن نسبت به بودجه سال جاری را داده است.

هاشمی تصریح کرد: تمامی رایزنی‌های در این راستا بوده که ورزش در جایگاه رفیع خود قرار بگیرد تا بتوانیم با کمترین دغدغه مالی موفقیت‌های بزرگی را رقم بزنیم. ۲۰ ماه به بازی‌های آسیایی ناگویا و ۳ سال و ۷ ماه به المپیک لس آنجلس باقی مانده است. باید تلاش‌ها بیشتر شود و این مستلزم داشتن بودجه کافی است که اقدامات لازم برای آن را انجام داده‌ایم.

معاون وزیر ورزش تاکید کرد: ارتقای بودجه برای سال آینده شامل تمام حوزه‌های ورزش قهرمانی، همگانی، زیرساخت‌ها و حتی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید