هم میهن نوشت:

🔹 نرخ‌ها متفاوت است، ۲۲ تا ۲۴ میلیون تومان برای اهدای تخمک و اسپرم و ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان برای رحم اجاره‌ای. نرخ برخی بالاتر و برخی دیگر کمتر است. چه کسانی پشت این کانال‌ها و صفحه‌های مجازی‌اند؟ دلالان. آنها با راه‌اندازی این گروه‌ها، برای متقاضیان، تخمک و اسپرم، رحم و جنین پیدا می‌کنند.

🔹مثل مردی ۳۳ساله با قد ۱۹۳، وزن ۷۳ که در یکی از کانال‌های تلگرامی، رنگ چشم و مو، گروه خونی، تحصیلات و… خود را اعلام کرده است یا زنی ۲۹ساله از مشهد. در همین کانال آگهی اجاره رحم هم دیده می‌شود، مبلغ پیشنهادی ۴۰۰ میلیون تومان و ماهانه ۹ میلیون تومان تا زایمان. اعضای یکی از این کانال‌ها به دو هزار نفر هم می‌رسد.

🔹حتی گفته می‌شود هرکدام از این دلالان برای یک پزشک کار می‌کنند. در قسمت معرفی صفحه‌های اینستاگرامی فروش تخمک و اسپرم و اجاره رحم، نوشته شده: «هر ماه با از دست دادن تخمک‌ها می‌توانی کسب درآمد کنی.» درحالی‌که پزشکان می‌گویند هر نفر در کل زندگی سه تا چهار بار می‌تواند اهدای تخمک داشته باشد و حتی ممکن است این اقدام، روی باروری خودشان هم تاثیر گذار باشد.

دیدگاهتان را بنویسید