دنیامالی: انتظار درخشش دوومیدانی را در ناگویا داریم/ رای دادگاه کره عادلانه نبود

وزیر ورزش و جوانان گفت: دوومیدانی ایران نشان داده اگر با برنامه کار کند به موفقیت می‌رسد و انتظار داریم که در بازی‌های آسیایی ناگویا موفقیت ویژه‌ای داشته باشد.

احمد دنیامالی جمعه شب در حاشیه رقابت‌های دوومیدانی داخل سالن قهرمانی کشور در مورد وضعیت این رشته اظهار داشت: با توجه به حضوری که ورزشکاران ما در بازی‌های بحرین و ریاض داشتند، این رشته در بازی‌های آسیایی ناگویا ظرفیت مدال‌آوری دارد و برنامه خوبی در حال انجام است و انتظار درخشش ویژه از آن‌ها در این دوره داریم.

او در در مورد شانس ایران برای مدال‌آوری در بازی‌های ناگویا افزود: دوومیدانی جمع رشته‌های پرتابی، دوها و پرش‌هاست. به طور کلی تنوع ماده‌ها زیاد است که همین کار را سخت می‌کند اما از آن طرف این فراوانی کمک می‌کند که حرف برای گفتن داشته باشیم.

دنیامالی خاطرنشان کرد: دوومیدانی ایران نشان داده اگر با برنامه کار کند به موفقیت می‌رسد. بماند که برخی کشورهای منطقه از کشورهای آفریقایی ورزشکار آورده‌اند اما اگر می‌خواهیم قهرمان شویم باید تلاش کنیم.

وزیر ورزش همچنین در مورد وضعیت دوومیدانی‌کاران ایران در کره‌جنوبی که دو نفر آن‌ها به حبس محکوم شده بودند، گفت: ما به این رای اعتراض کرده‌ایم و وکلای کره‌ای هم اعتراض دارند. ما اعتراض داریم که این رای عادلانه نیست و باید تغییر پیدا کند و به سمت تبرئه برود و طرف کره‌ای هم نقطه نظرات خود را دارند. تلاش می‌کنیم دو نفری که تبرئه شده‌اند، سریع برگردند. وکلای ما تلاش می‌کنند رای دو نفر دیگر را به حداقل برسانند. امیدوارم رای آن‌ها حداقل باشد.

دیدگاهتان را بنویسید