وزیر ورزش و جوانان مدعی شد که در دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و مصر در جام جهانی 2026، هیچ‌گونه نماد همجنسگرایانه در استادیوم لومِن فیلد به نمایش درنمی‌آید.
، احمد دنیامالی در حاشیه دیدار خود از ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر، درباره احتمال استفاده از نمادهای همجنسگرایی در بازی ایران – مصر در جام جهانی 2026 اظهار داشت: هیچ نماد خارج از ورزش در ورزشگاه نخواهیم داشت. با همکاری فیفا تلاش می‌کنیم شرایطی به وجود بیاوریم که مجموعه مدیریتی شهری، به شرایط کشورهای مسلمان احترام بگذارد.
وزیر ورزش و جوانان با اشاره با حمایت دولت از فدراسیون فوتبال برای موفقیت تیم ملی در جام جهانی گفت: همه دستگاه‌ها به وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون فوتبال کمک می‌کنند تا اردو و بازی‌های خوبی برای آمادگی تیم ملی تدارک ببینیم و دولت همه‌جوره برای حضور موفق تیم ملی (از این برنامه‌ها) حمایت می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید