رای شورای رقابت درمورد ایران خودرو و کروز و اظهارات خضریان در مخالفت +اظهارات یک منبع مطلع از نتایج ابعاد این ماجرا بر اینده ایران خودرو

🔹روزگذشته در اقدامی شتابزده و غیر معمول و عجیب، خضریان نماینده مجلس شورای که مخالف پر سر وصدای رسانه ای در مورد واگذاری مدیریت ایران خودرو به بخش خصوصی است، مصاحبه ای مبنی بر مخالفت این شورا با واگذاری ایران خودرو به شرکت کروز بصورت گسترده منتشر کرد، در حالیکه هیات تجدیدنظر شورا رقابت تاکنون هیچ تصمیمی از خود را اعلام و ابلاغ نکرده و چگونه یک نماینده مجلس به خود اجازه می دهد بدون حضور و مسئولیتی، به صورت غیرقانونی و غیرواقعی از طرف هیات تجدیدنظر شورای رقابت، تصمیمی را اعلام کند، که خود به نوعی بدعت و اقدامی خلاف قانون و مجهول بوده که قابل پیگرد قانونی و قضایی به دلیل تخلف حقوقی توسط یکی از قانون گذاران مجلس است.
🔹 در همین رابطه یکی از کارشناسان حقوقی نکاتی را در این رابطه در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا مبنی بر تبیین ابعاد رسیدگی شورای رقابت و اظهارات این نماینده مجلس بیان داشت.
🔹 وی گفت: رای بدوی شورای رقابت، دستور به واگذاری سهام شركت ايران خودرو توسط سهامداران منتسب به كروز اعلام شده تا حدی كه ديگر عضو هيات مديره نداشته باشند ليكن ايرادات ذيل در حال حاضر به این رای و رسیدگی هیات تجدیدنظر شورای رقابت وارد است و اين جوسازی ها كه به اين موضوع استناد می كنند، به ادله ذيل فاقد وجاهت است:
۱. اين رای عليه شركت كروز است و شركت هايی كه منتسب به كروز اعلام شده اند هيچ سهامی و ارتباطی با شركت كروز ندارند و رای عليه آنها كه طرف دعوی نبوده اند قابل اجرا نيست.
۲.قطعيت اين رای بدوی شورا رقابت نياز به اتخاذ تصميم و صدور رای و ابلاغ طبق تشريفات قانونی توسط هيات تجديدنظر شورا رقابت دارد.
۳. اجرای اين رای مستلزم صدور اجراييه توسط دادگستری وفق قانون اجرای احكام مدنی است و ۱۰ روز از زمان ابلاغ اجراييه (۱۲ روز با لحاظ روزهای ابلاغ و اقدام) قابليت اجرایی دارد.
۴. رای بدوی شورای صرفا تكليف به فروش سهام است نه عدم حضور در مجامع و عدم امكان حق رای در مجامع كه جز حقوق مالكانه قطعی هر سهامداری است آن هم در صورتی كه قابليت اجرايی عليه اشخاص ثالثی كه در این پرونده طرف شکایت مستقیم نبوده اند داشته باشد.
۵. امكان اعتراض ثالث به اين رای در ديوان عدالت اداری و اخذ دستور موقت توقف اجرا توسط اشخاص ثالث متضرر از رای كه اصل تناظر برای آنها رعايت نشده و همچنین شرکت کروز وجود دارد.
۰۶ شورای رقابت اصلا طبق ماده ٦١ قانون اجرای سياست های كلی اصل ٤٤ قانون اساسی حق جلوگيری از ورود سهامدار به مجمع و مانع شدن از اعمال حق رای سهامداری را ندارد
🔹خاطر نشان می شود روز گذشته نامه ای از سوی دبیرخانه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا منتشر شد که طبق نص آن برنامه و حمایت این شورا در واگذاری مدیریت ایران خودرو به سهامداران بخش خصوصی مورد اعلام و تاکید قرار گرفت.