🔹 براساس آمار از سال ۱۳۹۷ و همزمان با ممنوعیت واردات لوازم خانگی به کشور میزان قاچاق محصولات صوتی و تصویری از ۱۰ درصد به بیش از ۵۰درصد رسیده است.

🔹 به گزارش چندثانیه، طبق آمار رسمی ستاد مبارزه با قاچاق کالا، میزان قاچاق لوازم صوتی و تصویری در کشورمان سالانه حدود ۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار است که این رقم معادل ۵۰ هزار میلیارد تومان در سال می‌شود.

🔹 در سال ۱۴۰۱، میزان کشفیات لوازم صوتی و تصویری قاچاق توسط ماموران پلیس، حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان بوده است. این رقم نسبت به سال ۱۴۰۰ با افزایش ۲۰برابری مواجه شد و در سال ۱۴۰۲ حدود ۵۰درصد از ظرفیت تولید را به حاشیه راند.

🔹 براساس آمار انجمن تولیدکنندگان لوازم صوتی و تصویری ورود روزانه ۲ هزار دستگاه تلویزیون قاچاق به کشور وارد می‌شود که منجر شده ظرفیت تولید ۳میلیون دستگاه در کشور به حدود یک و نیم میلیون دستگاه برسد.

🔹 طبق آخرین داده‌های انجمن لوازم صوتی و تصویری ایران سالانه ۱.۵ میلیارد دلار لوازم خانگی قاچاق به کشور وارد می‌شود و شمار تلویزیون‌هایی که به صورت قاچاق به کشور می‌آید به سالانه ۷۰۰ هزار دستگاه افزایش یافته است.

🔹 درحالی که از سال ۱۳۹۷ و همزمان با التهابات ارزی واردات لوازم خانگی به کشور ممنوع شده، اما طبق برآوردهای ستاد قاچاق کالا حدود ۵۰درصد از بازار لوازم صوتی و تصویری کشور در اختیار کالاهای قاچاق قرار دارد.

🔹 این در حالی است که در سال ۱۳۹۶ تنها ۱۰درصد از بازار لوازم صوتی و تصویری در اختیار محصولات قاچاق بود و در سال ۱۳۹۷ این سهم به بیش از ۱۵درصد رسید و در حال حاضر بیش از ۵۰درصدی بازار در اختیار کالاهای قاچاق است.

🔹طبق اعلام انجمن تولیدکنندگان صوتی و تصویری، افزایش کالاهای قاچاق و کاهش تقاضا برای محصولات تولید داخلی منجر شده تا سهم فروش لوازم صوتی و تصویری در بازار تا ۴۰درصد کاهش پیدا کند.

🔹 براساس اعلام ستاد مبارزه با قاچاق کالا در میان کالاهای صوتی و تصویری تلویزیون بیشترین سهم را در کالاهای قاچاق دارد و حدود ۵۰درصد بیشتر از سایر کالاها است. /چندثانیه اقتصاد

دیدگاهتان را بنویسید