رضازاده : بزودی عنوان قوی ترین مرد جهان را پس می گیریم، داودی مصدوم بود چیز دیگری نبود

خسرو کفیلی
ملی پوشان فوق سنگین وزنه برداری ایران باید عنوان /قوی ترین مرد جهان / را بار دیگر برای ایران اسلامی به ارمغان آورند.
حسین رضازاده نایب رییس فدراسیون وزنه برداری و ملی پوش اسبق وزنه برداری ایران که سال ها عنوان قوی ترین مرد جهان را در اختیار داشت با بیان این مطلب گفت : سال هاست که هیچ یک از وزنه برداران فوق سنگین کشورمان نتوانسته اند این عنوان را کسب کنند ولی اکنون زمانی است که علی داودی و یا آیت شریفی می توانند بار دیگر عنوان قوی ترین مرد جهان را که از اهمیت بسیاری برخوردار است ، از آن خود کنند.
رضازاده با رد هرگونه شائبه ای به جز مصدومیت علی داودی در رقابتهای جهانی نروژ که موجب شد که این وزنه بردار نتواند انتظارات را کسب کند ، اظهارداشت : هرگونه شائبه ای به جز اینکه داودی دچار آسیب دیدگی شده بود و این آسیب دیدگی سبب شد که او از دست یافتن به مدال های مختلف در رقابتهای جهانی بازبماند ، صحیح نیست.
او گفت : مصدومیت داودی به گونه ای بود که این وزنه بردار دو بار آمپول بر کتف مصدوم خود تزریق کرد و با آن وضعیت بر روی تخته رفت و وزنه زد.
نایب رییس فدراسیون وزنه برداری افزود :در ورزش حرفه ای چنین مصدومیت هایی وجود دارد و خواهد داشت .
در باره آیت شریفی دیگر ملی پوش فوق سنگین کشورمان نیز بگویم که این وزنه بردار نیز در تهران دچار آسیب دیدگی شده بود و همین امر سبب شد که او در رقابتهای جهانی وزنه نزند.
او تصریح کرد : رقابتهای جهانی نروژ بهترین فرصت برای داودی و شریفی بود که عنوان قهرمانی جهان را کسب کنند و عنوان ارزشمند قوی ترین مرد جهان را بدست آورند ولی متاسفانه مصدومیت مانع از آن شد.
ملی پوش اسبق تیم ملی وزنه برداری ایران در ادامه اظهارداشت : با بازگشت علیرضا یوسفی به صحنه رقابتهای وزنه برداری و حضور داودی و شریفی ، وزنه برداری ایران هم اکنون دارای سه وزنه بردار فوق سنگین قدرتمند است و من مطمئن هستم یکی از این سه نفر بزودی عنوان قوی ترین مرد جهان را به خود اختصاص خواهد داد.
رضازاه عملکرد ملی پوشان وزنه برداری ایران در رقابتهای جهانی نروژ را مثبت ارزیابی کرد و گفت : میانگین سنی تیم ملی وزنه برداری ایران 21 و یا 22 سال است ، با توجه به جوانی این تیم و حضور وزنه بردارانی قدرتمندی مثل علیرضا معینی ، علیرضا نصیری ، علی عالیپور و … من مطمئن هستم که وزنه برداران ایران حرفهای بسیاری در جهان خواهد داشت.
وزنه برداران ایران چهره بسیار خوبی از خود در رقابتهای جهانی نروژِ به نمایش گذاشتند و دلیل آن کسب عنوان قهرمانی و مدال های رنگارنگ است.
نایب رییس فدراسیون وزنه برداری با اشاره به سرمایه گذاری صورت گرفته در بخش وزنه برداری پایه اظهارداشت : من همیشه عنوان کرده ام که باید به وزنه برداران پایه و جوانان بهای لازم را داد چرا که این وزنه برداران جوان هستند که کارهای بزرگ انجام می دهند.
رضازاده به حضور تیم ملی وزنه برداری ایران در رقابتهای وزنه برداری بازی های کشورهای اسلامی که بزودی در عربستان سعودی برگزار خواهد شد ، اشاره کرد و گفت : هم اکنون شماری از ملی پوشان وزنه برداری ایران در اردوی آمادگی بسر می برند که بزودی نفرات اعزامی به این مسابقات مشخص خواهند شد.