روایت هراتیان از اولین حضورش در ایران به عنوان افسر پزشکی از طرف فدراسیون فوتبال

🔹روز گذشته در هیاهو و حواشی بازی پرسپولیس و النصر عربستان در لیگ قهرمانان آسیا یک اتفاق خوب و جالب رخ داد. اتفاقی که برای اولین بار بود در برگزاری یک مسابقه فوتبال در ایران رخ داد.
🔹دکتر زهره هراتیان رئیس ایفمارک به درخواست فدراسیون فوتبال به عنوان افسر پزشکی بازی کنار زمین حضور پیدا کرد تا عملکرد بیماربران حاضر در کنار چمن را بررسی کند.
🔹هراتیان به آنا گفت: با توجه به اینکه من در کشورهای مختلفی برای آموزش می روم این بار خود فدراسیون خواست تا از ظرفیت فردی مثل من استفاده کند و برای اولین بار در فوتبال ایران من به عنوان یک خانم در کنار زمین قرار گرفتم تا وضعیت عملکردی بیماربرها را بررسی کنم.
🔹برای بازی نساجی و الهلال هم در کنار زمین خواهم بود و اگر مشکلی پیش نیاید طی نامه ای که به مسئول سازمان لیگ خواهم نوشت در خواست دارم در بازی های لیگ برتر خودمان هم این اتفاق رخ دهد.