گولسیانی، ایوب العملود، گندوز، اورونوف و دورسون خارجی های پرسپولیس محسوب می شوند. دورسون ، اورونوف و گندوز بازیکنانی هستند که برای فصل هم با پرسپولیس قرارداد دارند و قرارداد گولسیانی و العملود در پایان این فصل به پایان می رسد.
با توجه ماجراهای نبیل باهویی و سوختن یک سهمیه خارجی پرسپولیس، این باشگاه در حال حاضر ۵ خارجی در ترکیب خود دارد.

گولسیانی، ایوب العملود، گندوز، اورونوف و دورسون خارجی های پرسپولیس محسوب می شوند. دورسون ، اورونوف و گندوز بازیکنانی هستند که برای فصل هم با پرسپولیس قرارداد دارند و قرارداد گولسیانی و العملود در پایان این فصل به پایان می رسد. با توجه به کیفیت و عملکرد اورونوف و دورسون ، این دو بازیکن فصل بعد هم در پرسپولیس خواهند ماند ولی در مورد گندوز تردیدهایی وجود دارد.

همچنین ممکن است با نظر کارتال قرارداد گولسیانی و ایوب تمدید نشود و سهمیه این دو نفر در پست های دیگری صرف جذب بازیکن شود. پرسپولیس در تابستان تغییرات زیادی خواهد داشت و این تغییرات در بخش بازیکنان خارجی هم انجام خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید