ساپینتو: قرار باشد ۶ماه پول ندهند، من نیستم

ریکاردو ساپینتو پس از برتری دو بر یک استقلال مقابل مس رفسنجان در هفته بیستونهم لیگ برتر فوتبال، گفت: بازی فوقالعادهای را شاهد بودیم. دو تیم جنگیدند که برنده بازی شوند. یکی دنبال رتبه چهارمی بود و ما هم به قهرمانی امیدوار هستیم. در طول بازی بهتر بودیم و موقعیتهای زیادی خلق کردیم. حریف هم موقعیت داشت. گلی که خوردیم طبیعی نبود و باید دوباره صحنه را ببینم که چه اتفاقی افتاده است. وقتی عقب افتادیم آنقدر قوی بودیم که به بازی برگردیم.
وی افزود: هفته سختی پس از تساوی مقابل صنعت نفت آبادان داشتیم ولی بازیکنان جانشان را میگذارند. برخی مواقع راحت نیست که ذهن آسوده داشته باشید. من از ماه نوامبر (10 آبان تا 10 آذر) پول نگرفتهام، بازیکنان نیز 5،6 ماه است که دریافتی نداشتهاند. همه تلاش میکنیم که مشکلات را برطرف کنیم.
ساپینتو: قرار باشد ۶ماه پول ندهند، من نیستم
سرمربی استقلال خاطرنشان کرد: ما یک جام داشتیم که فکر میکنم بازنده آن نیستیم. تصمیمات خیلی بد ما را از قهرمانی لیگ دور کرد. استحقاق این را داشتیم که دو بازی مانده به پایان لیگ قهرمان شویم. کسی فراموش نمیکند که استقلال قهرمانی را از دست نداد، اشتباهات داوری بود که ما را از قهرمانی دور کرد. لطفاً بنویسید که واقعیت قهرمانی این است. امیدوارم برای فصل آینده VAR را داشته باشیم چون با داشتن این سیستم اتفاقات سخت نمیافتد. باید دید در آوردن این سیستم جدی هستند یا نه. ما قهرمانی را از دست ندادیم، بلکه تصمیمات بد ما را از قهرمانی دور کرد.