ساکت الهامی از سرمربیگری تیم نساجی مازندران استعفا داد

فصل پرماجرای نساجی در حالی به دو هفته پایانی رسیده است که ساکت الهامی، سرمربی نساجی، برای بار دوم از هدایت این تیم استعفا داد.

الهامی که پس از شکست تیمش مقابل خیبر از سمت خود کنار کنار کشیده بود و با صحبت مدیران نساجی به تیم بازگشته بود. در پی مسابقه مقابل هوادار و تساوی مقابل این تیم انتهای جدولی از سمت خود در نساجی استعفا داده است. و از این تیم جدا می‌شود.

الهامی پس از بازی فولاد از این باشگاه جدا شده بود. در پی نتایج ساوو میلشوویچ، مربی صرب، دوباره به نساجی بازگشت. و حالا برای بار دوم در این فصل از این باشگاه جدا می‌شود تا در دو هفته پایانی فرد دیگری هدایت تیم فوتبال نساجی را بر عهده بگیرد.

نساجی برای بقا در لیگ برتر احتیاج به پیروزی در دو مسابقه باقی‌مانده و البته شکست مس رفسنجان در دو مسابقه بعدی خود مقابل ذوب‌آهن و خیبر دارد. تیم نساجی در دو دیدار آینده مقابل تراکتور و ذوب‌آهن قرار خواهد گرفت که قاعدتا باید سرمربی جدیدی روی نیمکت نساج‌ها بنشیند.

دیدگاهتان را بنویسید