🔹برای حفظ قلب سالم و پیشگیری از سکته قلبی، باید صبحانه سالم و پر پروتئین مصرف کنید. خوردن صبحانه مقوی و مناسب می تواند در مقابل سکته قلبی محافظت کند. از مصرف مواد غذایی ناسالم و چرب در وعده صبحانه بپرهیزید.

🔹مصرف اوتمیل به جای تخم مرغ و نان می تواند خطر سکته را کاهش دهد. تحقیقات نشان می دهد که افرادی که اوتمیل را در صبحانه مصرف می کنند، خطر ابتلا به سکته کمتری دارند. بهتر است مواد غذایی سالم و خوشمزه را در وعده صبحانه خود در نظر بگیرید تا همیشه تندرست و سالم باشید و از سکته دور مانید.

🔹مطالعات نشان می دهند که جایگزین کردن اوتمیل به جای نان سفید یا تخم مرغ می‌تواند خطر سکته را کاهش دهد و مصرف شکلات سیاه و چای سبز نیز می‌تواند به سلامت قلب و عروق کمک کند. میوه های قرمز رنگ مانند توت فرنگی و مورد صحرایی نیز که حاوی آنتوسیانین ها هستند، می توانند به تقویت و محافظت از جداره های رگ های خونی کمک کنند و خطر سکته قلبی و عروقی را کاهش دهند.آب انار حاوی اثرات ضد استروژنی و ضد آندروژنی و آنتی اکسیدان است و مصرف روزانه آن به مدت ۳ ماه راهی برای بهبود جریان خون به سمت قلب و سلامتی بدن می‌شود.

🔹مصرف آب انار طبیعی و بدون قند افزوده توصیه می‌شود. برای کاهش خطر سکته قلبی، ترک سیگار، ورزش منظم، نگه‌داشتن وزن مناسب، فشار خون، کلسترول و قند خون متعادل و رژیم غذایی سالم با غلات کامل، میوه، سبزیجات، پروتئین، و کمتر از شیرینی جات و چربی‌ها بسیار مفید است. رژیم غذایی مدیترانه‌ای نیز از بیماری‌های قلبی عروقی جلوگیری می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید