🔹‌سفارش غذا از کترینگ‌ها و رستوران‌ها یا سر زدن به فست‌فودی‌ها، می‌تواند جیبتان را حسابی خالی کند؛ مثلا اگر بخواهید از یک فست‌فود در محله‌ای متوسط از تهران برای شام روز تعطیل دو عدد پیتزا بخرید، ممکن است مجبور شوید دست‌کم ۷۰۰ هزار تومان بدون پرداخت هزینه نوشابه و سالاد و … هزینه کنید. در مورد انواع کباب هم وضعیت مشابه است. برای تهیه یک پرس جوجه‌کباب باید حداقل ۲۰۰ هزار تومان و برای کباب لقمه ۲۳۰ هزار تومان کنار بگذارید.

🔹رستورانی در حوالی مرکز تهران، در بخش منوی اقتصادی خود نوشته است که شما برای میل کردن یک چلو جوجه‌کباب به ۱۰۰ هزار تومان پول نیاز خواهید داشت. همین رستوران در بخش دیگری از منوی خود نوشته که چلو جوجه‌کباب مخصوص را با ۳۰۰ گرم گوشت، ۲۰۷ هزار تومان و چلوجوجه با استخوان را ۲۱۲ هزار تومان می‌فروشد

🔹کترینگی که در خیابان ولیعصر قرار گرفته در منوی اقتصادی خود تنها چلوخورشت روز را نوشته که یک پرس را باید ۸۰ هزار تومان بخرید.مثلا شما اگر بخواهید یک پرس خورشت‌قرمه‌سبزی از منوی رستورانی در غرب تهران را سفارش بدهید که شامل ۲۰۰ گرم گوشت گوسفند و ۳۰۰ گرم برنج ایرانی می‌شود، باید ۱۶۰ هزار تومان هزینه کنید./هفت صبح

دیدگاهتان را بنویسید