✍️سید عبدالجواد موسوی

🔹 در تجمعی طبق معمول، خودجوش و کاملاً مردمی و البته بی مجوز، تعدادی زن و مردِ غیورِ بحت و بسیط دور هم جمع شده‌اند و هرچه دل نه‌چندان تنگشان خواسته علیه محمدجواد ظریف گفته‌اند. اگر ندیده‌اید فیلمش را در فضای مجازی ببینید و صفا کنید.

🔹 سخنران می‌گوید: ظریف در کتابی که چند سال پیش چاپ شده خودش اعتراف کرده که تحت حمایت ساواک به آمریکا رفته برای تحصیل! و جماعت انقلابی که از این کشف سخنران به هیجان آمده‌اند فریاد می‌زنند: مرگ بر نفوذی، مرگ بر جاسوس، ظریف ضد ایران اعدام باید گردد. یکی هم وقتی می‌بیند اوضاع خیلی شیرتوشیر است فحشی نثار پزشکیان می‌کند. خلاصه که اوضاعی است تماشایی. ظریف خیانت می‌کند، موساد حمایت می‌کند هم از آن شعارهای شنیدنی بود.

🔹 مشکل آن جاست که عده‌ای در همین قد و قامتی که عرض کردم جدی گرفته شوند و بر مصادر و مناصبی که حق آنان نیست تکیه بزنند و مقدرات مملکت را رقم بزنند. مگر می‌شود؟ خب، تجربه نشان داده که قبلاً از این اتفاقات کم نیفتاده. طرف با شرکت در چند تجمع همین شکلی از گرده دیگران بالا رفته و حالا رسماً کاره‌ای است.

🔹یکی با همین جنگولک بازی‌ها مدیر شده و آن یکی فیلمساز. این چیزهاست که ترسناک است وگرنه همان‌طور که گفتم در همه جای دنیا از این پدیده‌ها یافت می‌شود؛ اما قطعاً کسی بابت چنین رفتارهایی به مدارج عالی دست پیدا نمی‌کند./خبرآنلاین

دیدگاهتان را بنویسید