عصبانیت رئیس سیا از توافق ایران و عربستان سعودی
توافق ایران و عربستان سعودی عصبانیت «ویلیام برنز»، رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) را به همراه داشته است.
عصبانیت رئیس سیا از توافق ایران و عربستان سعودی
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، یک رسانه آمریکایی گزارش داده توافق ایران و عربستان سعودی عصبانیت «ویلیام برنز»، رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) را به همراه داشته و او این موضوع را به «محمد بنسلمان»، ولیعهد عربستان سعودی منتقل کرده است.
روزنامه والاستریتژورنال نوشته برنز به بنسلمان « گفته که آمریکا از آشتیجویی ریاض با تهران و سوریه که هر دو هنوز تحت تحریمهای غرب هستند شوکه شده است.»
گزارش روزنامه آمریکایی در شرایطی امروز پنجشنبه منتشر شده که «حسین امیرعبداللهیان»، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران صبح امروز در پکن با «فصیل بن فرحان»، وزیر امور خارجه عربستان سعودی دیدار کرد.
وزیران امور خارجه ایران و عربستان سعودی در حضور همتای چینی بیانیه مشترکی را امضا کردند. تهران و پکن در این بیانیه ضمن توافق برای بازگشایی نمایندگیهای دو کشور در زمان مورد توافق، بر آمادگی خود برای از بین بردن موانع پیش روی گسترش همکاریها تأکید کردند.