علی جباری : 6 مدال از رقابتهای جهانی طلب داریم ،شمار مدال های تیم ایران می توانست به 12 مدال افزایش یابد

خسرو کفیلی
رقابتهای جهانی وزنه برداری نروژ شش مدال به تیم ملی وزنه برداری ایران بدهکار است.
علی جباری مربی با تجربه تیم ملی وزنه برداری ایران با بیان این مطلب گفت : من بر این عقیده ام که تیم ایران می توانست به جای 6 مدال 12 مدال از رقابتهای جهانی نروژ کسب کند و جایگاه خود را در جدول رده بندی مدالی این مسابقات نیز بهبود بخشد.
او گفت : هدف کادر فنی تیم ملی وزنه برداری ایران از شرکت در رقاتبهای جهانی نروژ کسب بهترین نتیجه در جدول رده بندی امتیازی و مدالی این دوره از مسابقات بود که به یکی از آنها رسیدیم و در جدول رده بندی امتیازی این مسابقات عنوان قهرمانی جهان را کسب کردیم.
جباری تصریح کرد : در صورتی که علی داودی و آیت شریفی دچار مصدومیت نمی شدند ، این دو ملی پوش حداقل چهار مدال برای کشورمان کسب می کردند و اگر وزنه 217 کیلوگرم بالای دست علی عالیپور قرار می گرفت او نیز دو مدال به اندوخته های مدالی کشورمان می افزود که متاسفانه این چنین نشد.
مربی تیم ملی وزنه برداری ایران در باره مصدومیت آیت شریفی و علی داودی ملی پوشان فوق سنگین کشورمان اظهارداشت : شریفی در تهران دچار مصدومیت شد و نتوانست خود را به مسابقات برساند و داودی نیز با اینکه از ناحیه کتف دچار مصدومیت شده بود و دو بار آمپول تزریق کرده بود نتوانست چهره خوبی از خود در این مسابقات به نمایش بگذارد.
متاسفانه برخی تلاش داشتند که به افکار عمومی القا کنند که به جز مصدومیت عامل دیگری باعث شد که داودی به نتایج خوبی در رقابتهای جهانی دست نیابد ، که این چنین نیست.
جباری به تشکیل اردوی آمادگی تیم ملی وزنه برداری ایران برای شرکت در رقابتهای وزنه برداری بازی های کشورهای اسلامی در تهران اشاره کرد و گفت : هم اکنون اردوی آمادگی تیم ملی وزنه برداری ایران با دعوت از شماری از ملی پوشان در تهران دایر است و وزنه برداران تمریناتشان را برای شرکت در این مسابقات انجام می دهند.
او گفت : تیم ملی وزنه برداری ایران با شش وزنه بردار در این مسابقات شرکت خواهد کرد که بزودی اسامی وزنه برداران اعزامی اعلام خواهد شد.
مربی تیم ملی وزنه برداری ایران در باره وضعیت آیت شریفی و علی داودی برای شرکت در بازی های کشورهای اسلامی نیز گفت : این دو وزنه برداران دوران مداوا را می گذرانند و حضور آنان در ترکیب تیم اعزامی هنوز مشخص نیست.
جباری به دعوت از علیرضا یوسفی دیگر ملی پوش فوق سنگین کشورمان به اردوی آمادگی نیز اشاره کرد وگفت : یوسفی نیز در اردوی تیم ملی حضور دارد ولی برای اینکه این وزنه بردار به روزهای اوج خود بازگردد نیاز به زمان است.