عوارض نوشیدن چای مانده / چرا نباید چای را دوباره گرم کرد؟
🔹برخی افراد چای مانده را دوباره گرم و مصرف میکنند، اما آیا این کار برای سلامت بدن ضرری دارد؟ گرم کردن دوباره چای که بیشتر از چهار ساعت مانده، میتواند باعث رشد باکتریها شود و خطراتی ایجاد کند، به ویژه برای چای هندی یا میوهای.
🔹بهتر است مقدار کمی چای درست کنید و پس از یک بار دم کردن، آن را مصرف کنید. اگر چای فقط ۱۰ تا ۱۵ دقیقه از دم کشیدنش گذشته باشد، میتوانید آن را دوباره گرم کنید.چای دم شده که دوباره گرم شود، ممکن است باکتری مسمومیت غذایی و قارچ خطرناک تولید کند. پلی فنول های مسئول از رنگ و طعم چای دچار مشکل می شوند و طعم چای تلخ تر می شود.
🔹برای دوباره گرم کردن چای، آن را داخل یک قوری تمیز بریزید، کمی آب اضافه کنید و روی کتری قرار دهید. برای حفظ سلامت گوارش، چایی که بیش از ۴ ساعت در دمای اتاق باقی مانده را دوباره گرم نکنید.