عصرایران با اشاره به مشکل انصراف زاکانی و قاضی زاده نوشت:

🔹تمام آرای قالیباف به سبد جلیلی نمی‌ریزد زیرا بخشی از پایگاه او به خاطر تصور تکنوکراتیک و سابقهٔ مدیریت اجرایی است و هرگز این بخش سراغ جلیلی نمی‌رود بلکه بخشی از این رأی قطعا به سبد پزشکیان تعلق خواهد گرفت.

🔹مشکل زاکانی برای انصراف هم سخنی است که به پزشکیان گفت و این که می‌ماند تا رییس جمهور شود واگر کنار برود بی‌پرنسیبی تمام عیاری را به نمایش می‌گذارد و نه قالیباف و نه جلیلی هم تمایل ندارند این بی‌پرنسیبی به آنها منتسب شود و شهرداری زاکانی هم به مخاطره می‌افتد.

🔹به بیان دیگر نوبت قبل که کنار رفت شهرداری تهران را گرفت. حالا برود شهرداری را هم چه بسا از دست می‌دهد و انتخابات برای او سنگ مفت، گنجشک مفت است.

🔹درباره قاضی زاده هاشمی هم اساسا وزنی ندارد که کناره‌گیری او اهمیتی داشته باشد و چنانچه دست به این کار بزند تقلای ماندن در منصب فعلی تفسیر می‌شود و این پرسش هم به میان می‌آید اگر دولت مرحوم رییس جمهور فقید این قدر محبوب بوده چرا هیچ کس از اعضای ارشد آن در رقابت‌ها باقی نماند؟ سه وزیر را که شورای نگهبان واجد صلاحیت ندانست و معاون او هم کنار کشید!

🔹با این حساب کار دشوار کسانی که نام خود را جبهه انقلاب گذاشته‌اند (و دو چهره انقلابی – پزشکیان و پورمحمدی- را از جبهه انقلاب بیرون می‌دانند) این است که نمی‌دانند کی به نفع کی باید کنار برود اما می‌دانند ماندن آنها به تکرار تجربه سال۹۲ می‌انجامد. چون آنان پایگاه رأی ثابت و مشخصی دارند که بین ۴ نفر توزیع می‌شود اگرچه این امید را دارند که دو نفر از خودشان (قالیباف و جلیلی) به مرحله بعد راه یابند.

🔹تردید بر سر کنار رفتن سه نفر از چهار نفر به سود یکی به این خاطر هم هست که اگر قرار باشد از ۴ نفر یکی باقی بماند بعید نیست پورمحمدی هم متقابلا تصمیم بگیرد به سود پزشکیان کنار برود در حالی که در وضعیت فعلی بخشی از آرای مقابل ولو کم به او تعلق می‌گیرد.

🔹شما جای جلیلی چرا به نفع قالیباف کنار بروید در حالی که امیر حسین ثابتی در مجلس در جبهه مقابل قالیباف است و اساسا جلیلی روش و مشی دیگری دارد و اگر قالیباف رییس جمهور شود سایه‌بازی را هم باید بگذارد کنار و ۴ سال دیگر هم بختی نخواهد داشت.

🔹یا شما جای قالیباف چرا به سود جلیلی بروید در حالی که نزدیک ترین فرد به او حاضر نشد به ریاست او در مجلس رای بدهد و برای کاهش آرای او در مجلس کوشید؟

🔹شما جای قاضی زاده هاشمی. چرا باید به نفع یکی از این دو بروید کنار. در حالی که تنها عضو ارشد دولت مرحوم رییسی است که اجازه یافته در رقابت ها شرکت کند و در تمام برنامه ها سیاه پوشیده تا به مخاطب بگوید ادامه دهنده راه رییسی من ام و این اواخر به دنبال جذب احمدی نژادی هاست چه با ستایش دولت او و چه حمایت مشاور فرهنگی او (مهدی کلهر) و بعید نیست در مناظره آخر چند حرکت احمدی نژادی هم از او سر بزند اگرچه تقلید او کار هر کسی نیست.

🔹یا اگر جای علیرضا زاکانی باشید… نه، خدا نکند نه ما و نه شما جای او باشیم! با این حال اگر بماند موقعیت آینده خود در شهرداری تهران را به مخاطره انداخته و اگر کنار برود به سود آن نامزد نیست و همه به یاد قول او می‌افتند و آن وقت “طلا”یی که وعده داده بود چه می‌شود؟! فارغ از هر نتیجه شاید بهتر باشد نوبت بعد اصول‌گرایی ایرانی نام خود را تغییر دهد چون مگر می‌شود اصول آدم این قدر سیال باشد؟

دیدگاهتان را بنویسید