مرتضی زبردست

تیم فوتبال پیکان سال ۱۳۴۷ با موافقت احمد خیامی، مدیر عامل وقت شرکت ایران ناسیونال سابق به جمع تیم های تهرانی پیوست و در همان سال اول با حضور تیم های ریشه دار ۵۵ سال پیش بالاتر از تیم های پرسپولیس و تاج به قهرمانی این پیکارها رسید.
نادر لطیفی، ملی پوش اسبق فوتبال کشورمان از طرف مدیر عامل وقت این خودرو ساز تازه تأسیس مأمور تشکیل تیمی قدرتمند در رشته فوتبال شد و او نیز با شناخت دقیق از موجودیت فوتبال پایتخت سراغ تعدادی از نفرات مستعد آن زمان نظیر علی پروین، امیر عابدینی، مجید حلوایی، گودرز حبیبی، حسین همیشه جوان، علی قاضی شعار، فیروز کیانی، علی سلطانی و تعداد دیگری از بازیکنان مورد نظر خود رفت.
نادر خان که با زیر و بم فوتبال کشورمان به خوبی آشنایی داشت و می دانست مسوولیت سنگینی را عهده دار شده با همه وجود پای کار آمد و بیرون و داخل زمین را به درستی مدیریت کرد تا یک شگفتی تازه خلق کند.
تیم فوتبال پیکان پس از کسب مقام قهرمانی باشگاه های تهران به یک سفر برون مرزی و گشت و گذار در چند کشور اروپایی هم رفت.
قهرمانی تیم نوظهور فوتبال پیکان با همه جذابیت های آن در میان تیم ها و بازیکنان مطرح آن زمان باب میل عده ای نبود و تهایتا کار به جایی رسید که به انحلال آن انجامید و فعالیت ورزشی شرکت ایران ناسیونال سابق به رقابت در ورزش کارگری محدود شد.
بعد از پیروزی انقلاب چون فوتبال به رشته ای فراگیر و پُرطرفدار مطرح شده بود با موافقت مسوولان وقت شرکت ایران خودرو امتیاز تیم فوتبال بهمن خریداری و مجددآ تیم فوتبال پیکان شکل گرفت اما حضور دو باره فوتبال پیکان هرگز به قهرمانی این تیم منتهی نشد که هیچ، سه بار هم در مقاطع مختلف سقوط به دسته پائین تر را تجربه کرد.
ورزش باشگاه پیکان از مرداد ماه سال گذشته حرکت تازه ای را شروع کرد، حضور دکتر احمد مددی، مدیر عامل سابق باشگاه استقلال که مدتی هم مدیریت ورزشگاه آزادی را به عهده داشت با حمایت همه جانبه دکتر عظیمی، مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو بانی بدعت تازه ای شد بدین معنا که هزینه سنگین برای جذب بازیکنان اسمی برای تیم های والیبال و فوتبال پیکان را متوقف و سرمایه گذاری بیش تر معطوف به میدان دادن به جوان ترها شد.
فوتبال پیکان با این تفکر راه دشواری را شروع کرد اما در همین مسیر نیز تیم دست و پا بسته ای مقابل رقبا نبود و دیدیم در اصفهان تیم قدرتمند سپاهان را شکست داد و در تهران نیز بر ملوان بندرانزلی غلبه کرد.
تیم والیبال پیکان هم با همین شیوه فعالیت خود را شروع کرد، عقد قرارهای سه ساله با نفرات مستعد جوان با تلاش یک سرمربی سخت کوش و آگاه به نام پیمان اکبری که طی دو سال گذشته شایسته ترین فرد برای هدایت تیم ملی والیبال کشورمان بود قطعآ طی دو سال آتی به نتیجه مطلوب خواهد رسید با این توضیح که خروجی تیم های والیبال و فوتبال پیکان در آینده نزدیک سوای موفقت های برنامه ریزی شده به معرفی چندین ملی پوش جدید نیز منتهی خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید