لاریجانی: دلیل ثبتنامنکردن در انتخابات را بعدا میگویم

علی لاریجانی، رئیس سابق مجلس گفت: انقلابیِ کاسب کار به دنبال این است که بگوید بقیه انقلابی نیستند، ما انقلابی هستیم و همه پستها را ما باید بگیریم. نتیجه این اقدام کوچک کردن انقلاب است در صورتی که انقلاب اسلامی بسیار بزرگ بود.
دکتر علی لاریجانی هفته گذشته در جمع گروهی از جوانان، در باره موضوعات سیاسی روز سخن گفت.
لاریجانی با اشاره به تلاش عدهای برای خالصسازی گفت: از اول انقلاب عده ای خالص ساز می گفتند فقط ما انقلابی هستیم و دنبال حذف دیگران بودند. تلاش برای دو قطبی سازی در کشور وجود دارد . از اوایل انقلاب دو فکر مقابل هم بودند. پایه نظری اولین فکر این بود که ما باید به دنبال وحدت ملی باشیم و تفکر دوم به دنبال تجزیه بود.
وی افزود: گروهی که تفکر وحدت و وفاق را داشتند، افراد حاضر در جریان اصیل انقلابی بودند، نگاه دردمندانه به انقلاب داشتند و اگر مطالبی که امام خمینی (ره) و حواریون ایشان نظیر آیتالله بهشتی، آیتالله خامنهای و آیتالله هاشمیرفسنجانی داشتند را مطالعه کنید، همگی توجیه کننده یک تفکر بودند که یکی از بنیادهای آن تفکر ایجاد وحدت در کشور و قرار دادن پایههای تصمیمگیری براساس نظر مردم بود.