شرق نوشت:

🔹به‌تازگی بعد از سه سال سکوت ظاهراً برخی رادیکال‌ها به تنظیمات قبلی بازگشته‌اند و اصرار به صف‌کشی خیابانی دارند؛ زیرا دولت جدید همسو با منافع آنها نیست و همین یک دلیل برای هنجارشکنی و تجمعات اعتراضی آنها کافی است و بهانه هم هر‌چه باشد، بالاخره جور خواهد شد.

🔹صف‌کشی خیابانی تندرو‌ها در اوایل دهه ۸۰ و در طول دهه ۹۰ به‌عنوان ابزاری برای فشار بر دولت‌های وقت و تغییر سیاست‌های آنها استفاده می‌شد. برخی اصولگرا‌ها با برگزاری تجمعات خیابانی و اعتراضات، سعی در نشان‌دادن قدرت و نفوذ خود در جامعه داشتند.

🔹رادیکال‌ها که جز منافع گروه خود چیزی را نمی‌بینند، برای تضعیف دولت چهاردهم از ترفند‌ها و برنامه‌های مختلفی بهره می‌گیرند و اگر در صف‌کشی خیابانی فعلا موفق نبوده‌اند، در لشکرکشی‌های سایبری شان با شناخت خوبی که از فضای مجازی دارند، خوب عمل می‌کنند و همین غفلت از تحرکات این قشر که از هر خاکریزی که بتوانند پاستور را به توپ می‌بندد، نشان‌دهنده اهداف بلندمدت آنها به‌خصوص رؤیای حذف رئیس دولت و تکیه نامزد مورد حمایت‌شان بر صندلی پاستور است.

دیدگاهتان را بنویسید