محسن هاشمی رفسنجانی در روزنامه شرق نوشت:

🔹با خروج بشار اسد از سوریه و سقوط حکومت حزب بعث، همه تحلیل‌گران و مقامات حتی کسانی که تا هفته‌های گذشته حکومت اسد را رکن محور مقاومت می‌دانستند، شروع به انتقاد از بشار اسد و عدم توجه او به حقوق مردم می‌کنند.

🔹از وزیر خارجه که چند روز قبل در رستورانی در دمشق شامی نمایشی خورد و از استقبال مردم سوریه از خود سخن گفت تا آقای جواد لاریجانی که یک روز قبل از سقوط حکومت سوریه، آن را بعید می‌دانست و از وزیر خارجه به دلیل پیشنهاد مذاکره با معارضان مشروع انتقاد کرد یا آقای قالیباف که اعلام کرد بار‌ها به اسد در مورد لزوم توجه به مردمش تذکر داده است.

🔹در این شرایط بی‌مناسبت ندیدم که بخشی از سخنان تاریخی آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی را که بیش از ۱۱ سال قبل در جمع مردم درباره عملکرد دولت سوریه و عاقبت آن هشدار داده بود، برای نخستین بار منتشر کنم.

🔹باید اعتراف کنم این سخنان به قدری دلسوزانه و مهم است که بازخوانی آن امروز حتی مرا منقلب کرد. اشاراتی به مشکلات کشور و عاقبت نادیده‌گرفتن حق مردم و پیش‌بینی عاقبت این روش براساس قرآن کریم و آموزه‌های اسلامی هشداری جدی است که باید شنیده شود و مورد توجه قرار گیرد

دیدگاهتان را بنویسید