محمد صدر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به اینکه ایدئولوژی و توسعه در تضاد با یکدیگر نیستند گفت:

🔹اگر چنین تفکری هم وجود داشته باشد به هیچ عنوان درست نیست و مورد تایید کسی نخواهد بود. پیامبری که تاکید دارد از دری که فقر وارد می شود ایمان از بین می رود ضد توسعه است؟! جامعه فقیر می تواند جامعه ای ایدئولوژیک باشد؟

🔹یکدست کردن حکومت از پایه و اساس اشتباه است. همین تفکرات یکدست به مرور زمان تغییر می کند و اختلاف نظرها پدیدار می شوند و افکار متفاوت امکان بروز پیدا می کنند. وقتی از طیف های تندرو و کندرو صحبت می کنیم دیگر حکومت یکدستی وجود ندارد.

🔹بزرگترین انتقاد ما به گروه های تندرو همین مساله است که منافع ملی یا همان منافع کل ملت ایران را در نظر نمی گیرید و تنها منافع طیف خود که در اقلیت هستند را در نظر می گیرید و این با این رویه به منافع ملی کشور ضربه وارد می شود.

دیدگاهتان را بنویسید