مسعود پزشکیان در زمان جنگ چه کاره بود؟

مسعود پزشکیان، رئیسجمهوری در بخشهایی از مستند دیدار آشنا که با محوریت بهداری رزمی در دفاع مقدس تولید شده است، گفت:
🔹در بهداری رزمی دفاع مقدس کار اورژانسی یعنی اولین مجروح را ما مشاهده میکردیم. وقتی که از خودرو پیاده شدیم همه وجودمان خاکی شده بود برای اینکه حرکت این ماشین موجب برخاستن خاک از زمین میشد. البته آن زمان همه شور و شوق و عشق داشتیم.
🔹آن دوران تقریباً رزیدنت جراحی شده بودیم و میتوانستیم جراحی انجام بدهیم. مدتی در بیمارستان سردشت بودیم و هنگام برگشت از سردشت ما را به بیمارستان صحرایی در آبادان اعزام کردند تا مشکل منافقین حل شد و جنگ به پایان رسید.
🔹آن موقع همه همکارانم و کادر درمان شور و شوق داشتند و کسی به این فکر نبود تا به جایی برسد بلکه دنبال این بودند که دشمن را از خاکمان بیرون کنند. در این فکر بودند که انقلاب کردهایم، مشکل مردم حل خواهد شد، عدالت و انصاف در جامعه پیاده خواهد شد و به مردم خدمت خواهیم کرد.